OUDEJAAR 2024 IN VAYAMUNDO HOUFFALIZE

Oud en nieuw vieren in Vayamundo Houffalize is werkelijk een topidee. Dit sfeervolle verblijf aan de Ourthe in de Ardennen biedt de perfecte locatie om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen.

Op de laatste avond van 2024 hoef je alleen maar je voetjes onder tafel te schuiven voor een feestelijk 7-gangenmenu. Dit diner wordt aan tafel bediend en is inclusief dranken tot middernacht. Laat je verwennen door de getalenteerde chefs, die ervoor zorgen dat je smaakpapillen worden geprikkeld met heerlijke gerechten.

Naast het culinaire genot is er ook volop animatie voor alle leeftijden. Of je nu jong of oud bent, er is altijd iets te beleven. Daarnaast kun je ook genieten van de natuurlijke schoonheid van de Ardennen. Maak een wandeling langs de Ourthe en bewonder het winterse landschap.

Vayamundo Houffalize zorgt ervoor dat je oud en nieuw op een onvergetelijke manier kunt vieren. Of je nu met je partner, familie of vrienden bent, er is voor ieder wat wils. Geniet van de feestelijke sfeer, het heerlijke eten en de leuke activiteiten.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf bij Vayamundo Houffalize en maak van oud en nieuw een spectaculaire gebeurtenis!

Wanneer

zondag 29 december 2024 - woensdag 1 januari 2025

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in 2-persoonskamer € 565,00
Prijs per persoon in 1-persoonskamer € 645,00

Opties

Ik wens geen annuleringsverzekering /boeking
Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

* De annuleringsverzekering van Allianz geeft dekking annulering van de reis omwille van ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Zorgeloos vervoer met onze touringcar
  • Chauffeur ter plaatse, tevens reisleider
  • 3 x overnachting in twin kamer 
  • 3 x ontbijtbuffet
  • Dinner in buffetvorm op 29/12 en 30/12 en dranken inbegrepen
  • Feestelijk 7-gangen diner op 31/12 aan tafel bediend en dranken inbegrepen  
  • Lunch op 1 januari
  • Verblijftaks en BTW

Verblijf

Vayamundo is een vakantieclub diep in de Ardennen. De buffetrestaurants zijn altijd met dranken all inclusive. Geniet van het zwembad en panoramische wellnessruimte. 

Opstapplaatsen

BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden