SENIORENREIS OVERIJSSEL, NEDERLAND

Stelt u zich eens voor: vijf dagen lang dwalen door de meest pittoreske plekjes van Nederland, overnachten in een uitmuntend hotel, en genieten van authentieke Nederlandse landschappen en steden. Dit is een werkelijkheid die wij u bieden met onze 5-daagse busreis naar Nederland. Speciaal ontworpen voor senioren die comfort, cultuur en gezelligheid waarderen.


Verrassende Uitstapjes Die Uw Hart Sneller Laten Kloppen

Onze reisroute is net zo uniek als onze bestemming. Van historische hanzesteden tot adembenemende natuur elke dag belooft een nieuw avontuur:

Elburg: We beginnen onze reis met een bezoek aan dit charmante stadje op de heenweg.

Giethoorn: Ook bekend als 'Het Venetië van het Noorden', dit dorp biedt serene waterwegen en schilderachtige huisjes.

Pantropica (voorheen Orchideeënhoeve): Laat u verrassen door exotische flora en fauna in deze prachtige botanische tuin.

Kampen en Deventer: Ontdek twee van Nederlands mooiste hanzesteden vol geschiedenis en cultuur.

Den Bosch of Nijmegen: Wij zorgen voor een fijne afsluiter met een bezoek aan één van deze bruisende steden op de terugweg.


Tijd is kostbaar, vooral wanneer we ouder worden. Waarom zou u wachten om Nederland te verkennen op zo'n comfortabele, veilige manier? Boek nu uw plaats op onze 5-daagse busreis en begeef uzelf op een avontuur dat herinneringen zal scheppen om nooit te vergeten. Dit is meer dan gewoon een vakantie het is dé kans om samen met leeftijdsgenoten iets buitengewoons te beleven!

Ziet u uzelf al zitten in Giethoorn, wandelend door Elburg of genietend van de exotische schoonheid van Pantropica? Wij wel! Neem nu actie reserveer uw plekje vandaag nog en laat ons samen Nederland ontdekken op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen!


Wanneer

maandag 23 - vrijdag 27 juni 2025

Verblijf

Hotel het Zwartewater in Zwartsluis****

We verblijven in het 4-sterren hotel het Zwartewater in Overijssel, pal aan de rivier en terras aan het water. Gelegen in het schilderachtige Zwartsluis biedt dit hotel niet alleen comfortabele kamers maar ook live cooking arrangementen die uw culinaire zintuigen zullen prikkelen. Maar het is niet alleen het eten dat uw hart zal veroveren de gastvrijheid en service zijn zoals u nergens anders vindt.

"Een uitstekend hotel... ze hebben ook live cooking arrangementen." - Een tevreden gast

Opstapplaatsen

BREE parking De Wilg (gratis)