Meer dan business as usual

De Wilg is een toonaangevend busbedrijf voor groepsvervoer en touringcarreizen doorheen heel Europa.

Wij bieden transport voor elke gelegenheid, en hebben een gespecialiseerde B2B-sectie. Hierbij kijken we verder dan busreizen; we organiseren ondermeer ook overnachtingen in het buitenland of zorgen voor opvang en begeleiding van buitenlandse reizigers in België en buurlanden.

Wij verzorgen uw bedrijfsincentive van A tot Z

Een incentive brengt medewerkers in beweging, en zet uw doelstellingen om in resultaten. U motiveert niet alleen uw team tot het behalen van een bepaald target, u toont ook uw waardering voor de geleverde inspanningen.

De Wilg, een ervaren reisorganisator, organiseert uw incentive van A tot Z. Wij leveren maatwerk, ieder bedrijf is immers uniek. The sky is the limit. Wij denken graag creatief met u mee, en werken de reis volledig voor u uit: vervoer, activiteiten, overnachtingen, entreetickets, enzovoort. Uw medewerkers kunnen even alles loslaten en genieten.

Ontdek bij ons teambuildings met inhoud

U wil graag een teambuilding organiseren. U beseft immers dat een goed georganiseerde teambuilding de samenwerking en communicatie op lange termijn verbetert. Duidelijke doelstellingen maken van uw teambuilding-activiteit nog een groter succes.

De keuzemogelijkheden zijn legio. Eerst een workshop en dan een diner? Een survivalweekend in de Ardennen, of misschien een stadsspel met gps? U kent uw team, wij weten waar een goede teamactiviteit aan moet beantwoorden. Samen leggen we de perfecte puzzel.

Meetings, congressen en seminaries op unieke locaties

U werkt in een bedrijf met meerdere vestigingen, in binnen- of buitenland. Of u wenst met uw team een congres bij te wonen en ter plaatse ook een brainstorm te organiseren. De Wilg gaat voor u op zoek naar locaties in binnen- of buitenland waar u met uw groep terecht kan. U geeft ons aan wat de doelstellingen zijn van de bijeenkomst en wij creëren het kader.

Product launches, promotie-tours, en demonstraties op locatie of op de baan

De organisatie van een productlancering is een essentieel onderdeel van de volledige marketingmix. Niets mag aan het toeval overgelaten worden, pers, publiek en shareholders kijken toe vanop de eerste rij. De omgeving en de organisatie van het evenement zijn uitermate belangrijk voor een succesvolle productlancering. Doe het dus in stijl. De Wilg helpt u graag met de organisatie. Bus, trein, vliegtuig, wij brengen uw gasten naar de eventlocatie en organiseren het evenement.

Of laat uw nieuwe product zelf rondreizen kleedt onze VIP-bus volledig in en maak er een roadshow van. Uiteraard kunnen wij ook de organisatie en het transport van en naar meetings in binnen- en buitenland op ons nemen.

Als standhouder of bezoeker naar de beurs

U neemt deel aan een beurs in binnen- en/of buitenland. Maanden op voorhand bent u druk in de weer met de bouw van de stand, de brochures, het beursmateriaal... U en uw team, u bent er helemaal klaar voor. Of toch niet? Hotel geregeld? Welk hotel kan u best boeken? Rijden uw salesmanagers zelf naar de beurs? Iedere dag? En plots,zegt het managementteam dat ze de beurs ook een dag zal bezoeken? Geen stress, ook hier faciliteert De Wilg u graag. Wij maken de reis comfortabel, organiseren de overnachtingen en bezoeken, en zorgen ervoor dat uw team iedere dag opnieuw fris en monter klanten kan ontvangen. De beursvloer wacht op u!

Maak indruk met perfect georganiseerde evenementen en bedrijfsfeesten

U organiseert natuurlijk graag een bedrijfsevenement waar de gasten nog lang over na zullen praten. Laat de organisatie aan ons over. Als reisorganisator kent De Wilg uiteraard veel unieke locaties in binnen- en buitenland. Een barbecue op het strand of een popupevent op de Champs-Elysées Parijs? U maakt indruk, zoveel is zeker. De Wilg zorgt er desgewenst ook voor dat uw gasten ter plaatse geraken, en/of dat er een overnachting geboekt wordt.

U wil samen met uw team een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen, een wereldtentoonstelling bezoeken of een theatervoorstelling bijwonen op Broadway in New York, ook dat is een kolfje naar de hand van De Wilg. Wij staan in voor vervoer, overnachtingen maar ook voor tickets, catering, entertainment, enzovoort. Kom zeker eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vip-bus

De Wilg heeft ook een ‘special’ voor selecte gezelschappen en unieke business-trips. Onze VIP-bus kan in alle luxe en comfort 34 gasten vervoeren, zodat zij compleet relaxed op hun bestemming aankomen. Niet alleen het zitcomfort, maar ook de uitrusting van de bus laat niets aan het toeval over. Er is een keuken aan boord, een uitgebreid aanbod van koude & warme dranken, en ook catering kan voorzien worden. De VIP-bus is ook uitgerust met flatscreen-tv's.

U wil een aantal managers of klanten in alle rust naar een seminarie of een event brengen? Zoek niet langer. Uw gasten worden opgepikt waar en wanneer u wenst. Organiseert u een roadshow of een trip met tussenstops?

Alles is bespreekbaar. U kan er zelfs voor opteren om de bus volledig te personaliseren met de reclame van uw bedrijf.

Want bij De Wilg betekent VIP ook echt VIP.

Stressloos reizen met de Nightliner

Dé ultieme manier van reizen in luxe, dat kan met onze nightliner-bussen. ’s Avonds pikt de chauffeur de gasten op, ’s morgens komen ze uitgerust op hun bestemming aan.

Aan boord van de Nightliner zijn immers 16 volwaardige slaapplaatsen. Op het bovendek is er plaats om te ontspannen, terwijl u reist. Het ideale transportmiddel voor een sportclub, een muziekband, een bedrijfsbezoek met collega’s in het buitenland,...

Of waarom niet: ga op shortski met uw team of vrienden. Meteen na het werk de bus in, ’s morgens uitgerust op de piste. De mogelijkheden zijn oneindig.

Reis in stijl
Nightliner Verhuur
icon-nightliner

Ontdek onze nightliner bussen