CHRISTOFF 3.0 XXL, HET JUBILEUMCONCERT

Hét grote jubileumconcert! 

De feestelijkheden rond de 30-jarige carrière van Christoff zijn nog lang niet afgelopen. Integendeel, het echte hoogtepunt moet nog komen: zijn eerste soloconcert in de Lotto Arena!

Met alleen maar uitverkochte concerten van ‘Christoff zingt Tura’, zijn statement-album ‘Dit Ben ik’ en een tour van 24 kerstconcerten, zou je denken dat Christoff de festiviteiten rond zijn 30-jarige carrière stilaan afrondt. Maar niets is minder waar! Op zaterdag 9 november volgt de ultieme apotheose met ‘Christoff 3.0 XXL’, het allereerste soloconcert van Christoff in de Antwerpse Lotto Arena.

Verwacht je aan hét ultieme muzikale overzicht van zijn succesvolle carrière. Van feestklassiekers als ‘Onder De Toren’, ‘Een Optimist’, ‘Als Ik In Je Blauwe Ogen Kijk’, ‘Een Ster’, ‘Zeven Zonden’, ‘Sweet Caroline’, ‘Omdat Ie Zo Mooi Is’ en ‘’t Is Weer Tijd Voor De Polonaise’, tot prachtige ballades als ‘We Nemen Elkaar Zoals We Zijn’, ‘Niemand Laat z’n Eigen Kind Alleen’ en ‘Zeg Maar Niets Meer’. Reken daarbij ook zijn ijzersterke live band en de nodige verrassingen, en je weet nu al dat je dit waanzinnige feestje absoluut niet wil missen!

Wanneer

zaterdag 9 november

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER PERSOON € 95,00
ENKEL VERVOER ZONDER TOEGANG TICKET € 25,00

Prijs inclusief busvervoer en zitplaats categorie Golden Seat

Inclusief

  • vervoer heen en terug met onze touringcar
  • toegangticket voor zitplaats in de Golden Seat tribune

Opstapplaatsen

timing volgt BREE De Wilg (gratis parking)
timing volgt PAAL Carpool Parking Paal, Zwanenbergstraat 16, 3583 Beringen

Boek deze reis
algemene voorwaarden