3 DAGEN LONDEN MET LISETTE

Londen omschrijven met één woord of zelfs één zin is onmogelijk. Een bloeiende stad met een rijke historie maar steeds in verandering. Eeuwenoude architectuur naast hypermoderne gebouwen, een Walhalla voor shoppers, prachtige uitgestrekte parken te midden van de drukte van de stad, een groot aanbod aan culturele activiteiten en zoveel meer. Kortom zeker voor  ieder wat wils.


PROGRAMMA - u bent vrij onze reisleider te volgen of zelf uw keuzes te maken

Woensdag 21 augustus 2024 : Bree > Calais > Folkestone > Londen
Vroeg vertrek in Bree naar Calais waar we de shuttle nemen naar Folkestone.
Rond de middag aankomst in Londen met een begeleide wandeling aan de Tower en Tower Bridge. Mogelijkheid tot bezoek aan de Tower (optioneel).
In de late namiddag brengt de autocar ons naar South Kensington voor een bezoek aan één van de “grote musea“ (Natural History museum , Science museum, Victoria&Albert museum), Harrods of aan Hyde Park. In de vooravond vertrek naar het hotel. Mogelijkheid tot dineren in de talrijke restaurantjes in de buurt van het hotel.

Donderdag 22 augustus 2024 : London
Na een uitgebreid Engels ontbijt is er in de voormiddag de mogelijkheid om het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds te bezoeken of te gaan proeven van de alternatieve sfeer in Camden. Degenen die het liever wat rustiger hebben kunnen kiezen voor een wandeling in Regent’s Park of Primrose Hill.
In de namiddag maken wij een wandeling vertrekkend van St. Paul’s Cathedral over de Millenium Bridge langs de Southbank met bezoek aan Borough Market. Daarna maken wij een wandeling vanuit Picadilly Circus via Leicester Square naar Covent Garden, een heel gezellige buurt met vele winkeltjes en eetgelegenheden. Ook de grote winkelstraten (Regent Street en Oxford Street) liggen in de nabijheid. 

Vrijdag 23 augustus : London > Dover > Calais > Bree
In de voormiddag wandelen wij door Westminster met oa  Houses of Parliament, Westminster Abbey, Downing Street, the Horse Guards en Buckingham Palace. Onze wandeling eindigt op Trafalgar Square. In vroege namiddag vertrekken wij naar Dover waar wij in de voorvond de boot nemen naar Calais. U kan vrij genieten van de overtocht met bar en restaurant aan boord. Verwachte aankomst in Bree rond 24u00. 


BELANGRIJK OM TE WETEN

 • In Londen betaalt men met Britse ponden maar er zijn wel overal bankautomaten. Ook kan men op de meeste plaatsen vlot betalen met een bank- of kredietkaart
 • Er zijn andere stopcontacten dan op het vaste land. Een stekker specifiek voor het Verenigd Koninkrijk is zeker aan te bevelen
 • Om door de grenscontrole te passeren moet men in het bezit zijn van een geldig internationaal paspoort 
 • Draag gemakkelijk schoeisel voor onze wandelingen
 • Tickets Tower en Madame Tussauds zijn op voorhand te boeken
Wanneer

woensdag 21 - vrijdag 23 augustus

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in 2-persoonskamer € 420,00
3de persoon op de kamer € 400,00
Prijs voor 1-persoonskamer € 620,00

Opties

Toegang ticket Tower of London € 40,00 /persoon
Toegang ticket Madame Tussauds € 40,00 /persoon
Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

* Uw toegang tickets worden vooraf gereserveerd en betaald om wachtrijen te voorkomen.

Inclusief

 • Vervoer en verplaatsingen met onze touringcar
 • Ervaren reisleiding
 • 2 x overnachting in 4* hotel met prima ligging 
 • 2 x Engels ontbijt
 • Overzet heenreis met shuttle
 • Overzet terugreis met boot 

Verblijf

Novotel London West**** 

Het stijlvolle Novotel heeft een heel centrale ligging. Het metrostation Hammersmith en het winkelcentrum Broadway zijn te bereiken na slechts 5 minuten wandelen vanaf het hotel. De prestigieuze winkelstraat Kensington High Street bevindt zich op 15 minuten wandelafstand.

Het biedt ruime kamers, een fitnessruimte, een chique loungebar en restaurant Artisan Grill.

Het hotel heeft een gastvrije Mirrors Bar & Terras voor een drankje. Er zijn twee restaurant:  Aroma met buffetstijl is voor ontbijt en diner geopend, terwijl Artisan met à-la-carte elegante en zorgvuldig bereide gerechten met lokale producten serveert.

Opstapplaatsen

5:00 BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden