MIDWEEK BOURGOGNE MET LOU

Culinair en historisch een heel interessante streek in Frankrijk!  In de herfst wordt het Bourgondische landschap gevuld met warme tinten, een ideale reisperiode!  

Net na de wijnoogst komen de wijngaarden langs de Route des Grands Crus tot leven en vormen een schitterende lappendeken. De heuvels van de Morvan worden bedekt met een oranje gloed. 

Onze gids Lou biedt u fijne excursies aan, zowel op het gebied van wijn als kunst en cultuur. De streek is in de eerste plaats gekend voor de goede wijn, maar heeft ook een rijk historisch verleden, gelinkt aan onze eigen Vlaamse geschiedenis. De prachtige natuur maakt de streek nog aantrekkelijker.

Op de heenreis maken we een wandeling door het historisch centrum van Troyes.

Wat kloosters en abdijen betreft is de Bourgogne goed voorzien.  We logeren in Beaune, maar rijden langs de prachtige wijnroute ook naar Dijon.  Het Palais des Ducs in Dijon en de Hospices de Beaune zijn een bezoek meer dan waard. Een bezoek aan het kasteel Clos-Vougeot en de abdij van Fontenay staan op het programma.  Voor de wijnliefhebbers bieden we een natuurlijk optioneel een proeverij aan van de beste Bourgogne wijnen (optioneel).

Op de terugreis houden we halte aan de wereldberoemde abdij in Vézelay.

Alles onder begeleiding van ervaren gids en reisleidster voor een zorgeloze reis!

Wanneer

maandag 2 - vrijdag 6 oktober

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon € 650,00
SINGLE supplement € 180,00

Verblijf in tweepersoonskamer in half pension (ontbijt en avondmaal)

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Opties

Allianz reisverzekering € 25,00 /boeking
Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

* De REISVERZEKERING omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte. De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

 • Reis en verplaatsingen met onze touringcar**** met minibar, airco en toilet
 • 4 x overnachting 
 • 4 x ontbijtbuffet
 • 4 x avondmaal drie gangen (excl dranken)
 • BTW, baantaksen en parkingkosten
 • Bagageservice
 • Gids én reisleiding tijdens de ganse reis


NIET INBEGREPEN

 • Toeristentaks in het hotel ter plaatse te betalen
 • Entreegelden waar van toepassing
 • Wijnproeverij
 • Annulering- en reisverzekering

Verblijf

We verblijven in het 4* hotel Novotel Beaune**** met een mooie tuin en een buitenzwembad met terras. De kamers (25m²) werden vernieuwd in 2019 en hebben een tweepersoonsqueenbed en een sofabed voor één of twee personen. 

Opstapplaatsen

6:30 BREE Parking DE WILG
7:00 GENK Station

Boek deze reis
algemene voorwaarden