2 DAGEN KERSTSFEER IN KEULEN****

Geniet van de magische kerstsfeer en heerlijk winterse feestsfeer in Keulen.  De Domstad is in december volledig in het teken van de gezelligste tijd van het jaar.  Op acht locaties in de stad vind je honderden kerstkraampjes, kerstbomen en kerstversiering.  De mix van de beroemde drukke kerstmarkten en de wat minder bekende alternatieve kerstmarkten maken van Keulen de kerstmarkthoofdstad van Duitsland.

De kerstsfeer is optimaal te genieten bij valavond met al die gezellige lichtjes. Daarom  reserveren wij voor jou een smaakvolle classic kamer in het imposante 4-sterrenhotel Maritim, prima gelegen aan de Rijn in het centrum van Keulen.  

Deze reis omvat enkel vervoer, overnachting en ontbijt. U bent volledig vrij en er is geen reisleiding.

Opmerking: Tijdens de kerstperiode mogen touringcars niet in het centrum van Keulen komen en zijn wij verplicht om reizigers af te zetten aan de Kölnmess parking. Daar staan shuttle bussen die u tot de Heumarkt brengen in het centrum. Van daaruit kan u wandelen naar het hotel om in te checken.  Op maandag vertrekken we om 19u terug vanaf die parking naar Bree. 

Wanneer

zondag 18 - maandag 19 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in tweepersoonskamer € 120,00
Prijs per persoon in éénpersoonskamer € 140,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Opties

Allianz annulatieverzekering € 25,00 /boeking

* De annulatieverzekering geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Comfortabel en zorgeloos vervoer 
  • 1 x overnachting in 4* hotel
  • 1 x ontbijtbuffet
  • toeristentaks

Verblijf

Maritim Hotel Köln****

De "Classic" kamers van 24m² zijn voorzien van een box spring bedden, satelliet-tv, bureau, mini koelkast en een moderne badkamer. Gratis WiFi, gebruik van sauna en binnenzwembad.

De hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 15u.  Uitchecken op maandag tot uiterlijk 12u.

Je kan ontspannen met een kop koffie in het elegante Café Heumarkt. Verder zijn er drankjes verkrijgbaar in het rustieke café Kölsche Stuff en in de stijlvolle Piano Bar.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het ruime restaurant Rôtisserie, dat een glazen plafond heeft. Het restaurant op de 5de verdieping serveert internationale gerechten. 

Opstapplaatsen

9:00 BREE DE WILG, gratis parking voor uw wagen

Boek deze reis
algemene voorwaarden