RUBENSMARKT ANTWERPEN

Slim naar Antwerpen met De Wilg!  

Elk jaar wordt op O.L.V. Hemelvaart in Antwerpen moederdag gevierd én de Rubensmarkt georganiseerd in de binnenstad van Antwerpen. Meer dan 200 kramen in middeleeuwse stijl bieden de gasten dranken, spijzen, waren en antiek. Uiteraard zijn de meeste verkopers uitgedost in middeleeuwse kledij.

Wie zich op deze feestelijke markt begeeft waant zich bijna in de tijd waarin Peter Paul Rubens nog leefde, de hoogtijdagen van de stad Antwerpen. De waren die echter aangeboden worden zijn vooral uit deze tijd. Zo vind je hier kleding, schoenen, fruit, boeken, schoenen, horloges, chocolade en van alles wat je ook op reguliere markten ook aantreft.

Omdat 15 augustus in heel België een nationale feestdag is zijn de winkels gesloten. Het is dus echt alleen maar op de Rubensmarkt te doen.  De entree is gratis. Er is geen sprake van een afgesloten terrein of toegangspoorten. Wat je op de markt zelf verder uitgeeft dat bepaal je natuurlijk zelf.

TIP: Zeker als het weer een beetje mee wil werken wordt het erg druk op de Rubensmarkt.  Wil je ook lunchen in Antwerpen dan is het handig om vooraf alvast een reservering bij een restaurant te maken. 

PROGRAMMA

Wij verwelkomen u graag op ons terrein in BREE en vertrekken vervolgens met de touringcar richting Antwerpen.  Je wordt heel dichtbij de Grote Markt afgezet.  Geen parkeerproblemen voor u in de "geknipte" stad.  Genoeg gezien van de Rubensmarkt? Geniet van een terrasje, een wandeling langs de Schelde of naar het MAS!

Omstreeks 18u vertrekken we in Antwerpen terug naar Limburg.

Wanneer

zaterdag 15 augustus

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

VOLWASSENE € 25,00
KIND/TIENER TOT 17JAAR € 15,00
BABY/PEUTER TOT 3 JAAR Gratis

Inclusief

  • Vervoer heen en terug in onze comfortabele touringcar met airco, toilet en drankenbar
  • Gratis en veilige parkeerplaats voor uw wagen in Bree

Opstapplaatsen

8:30 BREE DE WILG
Tijdstip wordt later bevestigd BOCHOLT Kerkplein
Tijdstip wordt later bevestigd HAMONT Station
Tijdstip wordt later bevestigd KINROOI Dorpsplein
Tijdstip wordt later bevestigd MAASEIK Cultureel Centrum

Boek deze reis
algemene voorwaarden