TONGEREN, ALDEN BIESEN & FLEURAMOUR

Reeds meer dan 30 jaar is Tongeren op zondagmorgen een levendige stad. De meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken stallen dan hun beste waar uit voor de talrijke bezoekers aan de grootste antiek-en brocantemarkt van de Benelux. Tongeren is op zondagvoormiddag een internationale stad en “the place to be” voor een steeds groter aantal Nederlanders, Duitsers, Fransen, Britten en Amerikanen. Allen zijn ze op zoek naar dat “uniek” stukje antiek of brocant. Het bezoek aan de antiek- en brocantemarkt afronden met een bezoek aan de binnenstad of het meepikken van een gezellig terrasje of smaakvol restaurant is de garantie voor een geslaagde uitstap. Vrije lunch.

Rond 13u rijden we door naar naar de prachtige landcommanderij Kasteel Alden Biesen dat dit weekend hét mekka is van de bloemsierkunst. 

Fleuramour – Passion for Flowers is een internationaal gerenommeerd evenement, en viert dit jaar haar 25ste verjaardag. In het kasteel, de kerk en de tuinen kom je de mooiste bloemencreaties tegen, van heel erg groot tot klein. In totaal worden meer dan 150.000 bloemen verwerkt in honderden unieke ontwerpen.  Naast de expositie zijn er een pop-up markt met allerlei producten, live demonstraties & workshops floral art, eetstanden & drankgelegenheden. Een originele activiteit, een garantie op mooie foto’s.

Aanvang retour omstreeks 16u00

Wanneer

zondag 25 september

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon € 49,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving op rekening nummer BE44 7330 5437 0045

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met onze touringcar***
  • Toegang ticket Fleuramour 2022

Opstapplaatsen

8:30 HAMONT Stationsplein
8:45 BOCHOLT Kerkplein
9:00 BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden