LES MISÉRABLES IN ANTWERPEN

Nog 8 tickets beschikbaar.

Na 25 jaar keert Les Misérables terug naar Vlaanderen. Deze wereldwijd bejubelde musical brengt het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. Met een Vlaamse cast in de vernieuwde versie uit Londen zal Les Misérables in het najaar van 2023 neerstrijken in Antwerpen. Wij reserveren STAR SEATS voor u, de beste zitplaatsen in de zaal. 

Om 14u begint de voorstelling in de Stadschouwburg, maar we zullen vroeger arriveren in Antwerpen.  Rond de Stadschouwburg is er op zondag immers de beroemde toeristische Vogelenmarkt. Op en rondom de Vogeltjesmarkt is heel wat horeca te vinden, maar ook op de markt zelf kun je bij verschillende stands wat te knabbelen kopen. Zo beleef je een leuke zondag in Antwerpen!

Voor de nieuwe Vlaamse productie werd een cast samengesteld met de beste namen uit de lage landen: een combinatie van sterke Nederlandse acteurs aangevuld met Vlaamse topnamen. Zo geeft Nordin De Moor in de Vlaamse versie gestalte aan inspecteur Javert en zien we Ianthe Tavernier als Eponine, die mag schitteren met het beklijvende solonummer "On my own" (Heel alleen). Jonas Van Geel en Goele De Raedt vormen samen de Thénardiers, een herbergierskoppel met een bedenkelijke reputatie.

Na afloop van de voorstelling brengt onze chauffeur u zorgeloos terug naar Bree.

Wanneer

zondag 22 oktober

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER PERSOON € 105,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045 met vermelding "22/10/23 MISERABLES"

Inclusief

  • STAR SEAT zitplaats
  • comfortabel vervoer heen en terug
  • vrije tijd op de Vogeltjesmarkt

Opstapplaatsen

9:00 BREE DE WILG - gratis parking
9:45 LUMMEN Carpoolparking

Boek deze reis
algemene voorwaarden