TOPPERS IN CONCERT 2019

LAATSTE TICKETS!!!!!!

Ga met ons mee op ZATERDAG 1 JUNI naar een KNALFUIF om te feesten en uit volle borst mee te zingen en swingen met de grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.  Dit jaar alweer voor de 15de keer, dus het wordt een top jubileum editie!  Volledig Oer-Hollands en 'Over de Top'!

De dresscode voor onze tickets is Feestelijk wit, met een kleine touch of gold.  Een TOP ambiance avond met heel wat gastartiesten om nooit meer te vergeten. Schrijf snel in want we hebben een beperkt aantal tickets... eerst is eerst en op is op!

De Toppers is een Nederlandse supergroep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit, die sinds 2005 elk jaar een reeks stadionconcerten geven. Proef de ambiance op https://www.toppersinconcert.n...

PROGRAMMA

Om 16u vertrekken we in Bree met onze touringcar naar de Johan Cruyff ArenA in Amsterdam. 
U  wordt dichtbij de inkom afgezet.  Bij aankomst daar kan het feest al beginnen in de Toppers Fanzone waar heel wat te beleven valt.  Om 20u30 begint het concert.  Na afloop van het concert vanaf 00u rijdt onze touringcar u veilig terug naar uw opstapplaats.

Inclusief

  • Vervoer in feestelijke luxe touringcar
  • Tribuneplaats Goldzone 2 (blauw)

Opstapplaatsen

16:00 Bree Industrieterrein Kanaal Noord 1433
Bocholt Kerk
Weert (NL) in overleg
Eindhoven (NL) in overleg

algemene voorwaarden