VEERKRACHT MIDWEEK AAN ZEE

Ontdek tijdens deze midweek in Oostende de 7 pijlers voor een gezonde levensstijl. Er zijn twee inspirerende workshops voor lichaam en geest. Covid-19 heeft het nogmaals duidelijk gemaakt. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor een goede weerstand tegen bacteriën en virussen. Wie gezond en gelukkig is heeft meer veerkracht voor de uitdagingen van vandaag.

PROF. DR. EM. REGINALD DESCHEPPER - op dinsdag 06/12
Schrijver van het boek "ELK JAAR JONGER". Is medisch antropoloog en een van de bezielers van LifeMe. Kan je levensstijl je naast gezonder, ook gelukkiger doen worden? En op welke manier kunnen we zo actief en gezond mogelijk ouder worden?

SANDRA BEKKARI - op woensdag 07/12
Vlaanderen viel als een blok voor de sympathieke voedingsdeskundige Sandra Bekkari.  Wat je eet, heeft invloed op je mentaal welzijn. Maar omgekeerd zorgt positiviteit er ook voor dat je de omschakeling naar een gezond eet- en beweegpatroon gemakkelijker maakt. Ze vertelt hoe je die goede voornemens waarmaakt én volhoudt met behulp van tips uit de praktijk. Je zal je beter voelen dan ooit tevoren!

WINTER & KERSTSFEER IN OOSTENDE
December is de ideale periode voor kerstshopping. 
Vanaf 2 december zet Oostende de kerstmodus aan:
* Geniet van 'Winter in het Park', te midden van een gezellig verlicht Leopoldpark kan je als bezoeker schaatsen op de vijver en genieten van een drankje in één van de gezellige winterbars. Het Leopoldpark wordt elk jaar weer omgetoverd met duizenden kerstlichtjes en versieringen. De sfeer die hiermee wordt gecreëerd is ongeëvenaard. 
* Een feeërieke lichttunnel overkapt de Adolf Buylstraat*. Dit jaar zal de lichttunnel opnieuw stralen dankzij de duizenden led-lichtjes die alle kleuren en vormen aannemen.
* Bezoek het Huis van de Kerstman op het Wapenplein

Wanneer

maandag 5 - vrijdag 9 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in 2-persoonskamer € 365,00
Prijs per persoon in 1-persoonskamer € 385,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Opties

Allianz annulatieverzekering 6,40% /boeking

* De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met luxe touringcar*** heen en terug
  • Vrij verblijf in half pension (vanaf avondmaal maandag tot en met ontbijt op vrijdag)
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoekenset bij aankomst
  • Hotelservice op dinsdag woensdag en donerdag
  • Toeristentaks

Verblijf

Vayamundo, de nr. 1 vakantieclub aan de Vlaamse kust heeft alles onder één dak. Met het strand voor de deur en naast de duinen. Langs de mooie zeedijk ben je zo in de bruisende stad Oostende. De tramhalte voor de deur brengt je van het mondaine Knokke naar De Panne.

Opstapplaatsen

9:30 BREE Parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden