PLAYA DE ARO

Reis met ons mee voor een 10-daagse busreis naar Playa de Aro en verblijf in 4-sterren hotel in "all-inclusive"

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met luxe touringcar (bar, toilet, airco) en ervaren chauffeur
  • Gratis veilige parkeerplaats voor uw wagen op ons terrein in Bree
  • Verblijf in tweepersoonskamer in 4* hotel op basis van "all inclusive"

Verblijf

Info over H-TOP Caleta Palace

Het sfeervolle hotel H-TOP Caleta Palace (vier sterren) is uitstekend gelegen aan het strand van een schitterende baai in Playa de Aro. Met het hele gezin kun je er een leuke vakantie beleven waar ontspanning en plezier nooit veraf zijn.

Sport en ontspanning

Niet alleen is het strand vlakbij, maar vanuit het openluchtzwembad heb je er ook een mooi uitzicht op! En als je niet zo van zwemmen houdt, zijn er ligstoelen en parasols beschikbaar op het terras. In hotel H-TOP Caleta Palace kan zowel jong als oud deelnemen aan het animatieprogramma en als je even actief wil zijn buiten het hotel, dan kun je in de omgeving fietsen huren of watersporten beoefenen.

Maaltijden

In het restaurant worden verzorgde buffetten geserveerd en diverse dranken inbegrepen bij de maaltijd.  U verblijft in All Inclusive en tussen 10-24 uur zijn dan diverse dranken en snacks verkrijgbaar.

In de omgeving

Hotel H-TOP Caleta Palace ligt vlak bij het strand dat je kunt bereiken via een trap bij het zwembad. Het levendige centrum van Playa de Aro, een stad die de laatste jaren is uitgegroeid tot een populaire badplaats, is ongeveer 300 m van het hotel verwijderd. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan het charmante vissersplaatsje Palamós (ca. 7 km) of een dagje waterpret beleven in Aquadiver (ca. 1 km).

Opstapplaatsen

Bree Industrieterrein Kanaal Noord 1433

algemene voorwaarden