PARIJS, STAD VAN DE LIEFDE

Parijs is de stad van de liefde. Overal waar je loopt ervaar je wel romantiek. Je kunt voor de typische Parijse plekjes gaan, zoals de Eiffeltoren of wandelen of winkelen... En in elk geval is het de meest bezochte stad van Europa. De lichtstad Parijs biedt voor ieder wat wils.  We zorgen tijdens deze drie dagen alvast voor een afwisselend programma met onze ervaren gids en reisleider! 
U heeft de mogelijkheid onze ervaren gids te volgen of uw tijd vrij in te delen.  


Vrijdag 12 mei 2013

We vertrekken vroeg in Bree met een korte koffie & ontbijtstop onderweg. Aankomst in Parijs rond de middag waar u de gelegenheid krijgt voor een vrije lunch in het bruisende Quartier Latin.  In de namiddag maken we een korte stadsrondit langs de mooiste plaatsen. We houden halte aan het Louvre Omstreeks 17u gaan we inchecken in ons 4* hotel. Vrij avondmaal.

Zaterdag 13 mei 2013
Na het ontbijt starten we deze mooie dag met een facultatieve boottocht op de Seine, met vertrek aan de Eiffeltoren. Dan zetten we onze stadsverkenning verder. Onze gids begeleidt ons naar Galeries Lafeyette en Le Printemps. Dan is er tijd voor shopping of een terrasje. Uiteraard kan je vandaag ook flaneren op de Champs-Elysées!

Zondag 14 mei 2013
Na het ontbijt en het uitchecken in ons hotel rijden we naar Le Marais, een trendy wijk waar heel wat jonge couturiers zich komen vestigen. De volgende bestemming is Montmartre met de bekende witte kerk Sacré Coeur en het drukke maar gezellige Place du Tertre. Vrije lunch. Vertrek in Parijs in de late namiddag. Halte onderweg voor vrij avondmaal. Thuiskomst in Bree in de avond.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Wanneer

vrijdag 19 - zondag 21 mei

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in 2-persoonskamer € 285,00
3de persoon in 2-persoonskamer € 275,00
Prijs per persoon in 1-persoonskamer € 370,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045 met vermelding "12/05/23 PARIJS"

Opties

ALLIANZ Annuleringsverzekering 6,50% /boeking
ALLIANZ Reisverzekering medische kosten € 25,00 /boeking

* De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking annulering van de reis omwille van ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen. De REISVERZEKERING omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte.

Inclusief

  • comfortabele autocarreis
  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • deskundige gids en reisleiding tijdens de ganse reis
  • BTW, wegen- en verblijfstaksen cfr. 18/01/2023

NIET INBEGREPEN
- dranken en andere maaltijden
- toegangsgelden bezienswaardigheden
- boottocht (± 16€)

Verblijf

4* hotel met busparking

Opstapplaatsen

6:30 BREE parking De Wilg

Boek deze reis