KERSTCRUISE 3* OP RIJN & NECKAR

De reis begint in Koblenz met afvaart aan de beroemde "Deutsches Eck". De volgende dagen beleeft u het mooiste deel van de Rijn met kleine maar gezellige kerstdorpen. Geniet aan boord van een sympathiek schip met slechts 40 kajuiten.

Aan boord verblijft u in ALL INCLUSIVE formule inclusief drankenpakket, vol pension, koffie en gebak, begroeting- en afscheidscocktail, middernachtsnack, feestelijke afscheidsavond met de kapitein. 

Vrijdag 1 december 2023 : Bree - Koblenz
Onze chauffeur brengt je naar Koblenz waar je vrij de kerstmarkt in het oude gedeelte van de stad kan verkennen om in kerstsfeer te komen. Vanaf 16u kunnen we inschepen aan boord van het cruise schip. De bemanning zorgt voor uw bagage en brengt deze voor u naar uw hut. U heeft tijd om uw drijvende hotel te verkennen. Voor het diner wordt u hartelijk welkom geheten door de kapitein en bemanning. Welkomstcocktail, eerste diner aan boord en een ontspannen muzikale avond ronden deze dag af.

Zaterdag 2 december 2023 : Rüdesheim
Vanaf het ontbijt kan u rustig genieten van onze vaart over de Middenrijndal naar Rüdesheim. Dit gedeelte wordt vaak omschreven als het mooiste en meest romantische deel van de hele Rijn tussen de Alpen en de Noordzee. U ziet talrijke kastelen en kasteelruïnes op de oevers. In de namiddag meren het schip aan in Rüdesheim, waar u zeker een bezoek moet brengen aan de beroemde Drosselgasse.

Zondag 3 december 2023 : Mainz
Terwijl u geniet van uw ontbijt varen over de Bovenrijn tot aan de hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts. Mainz is een levendige studentenstad, dus barretjes in overvloed. Het oude centrum van Mainz is heel pittoresk. 

Maandag 4 december 2023 : Heidelberg
Het schip vertrekt vroeg in de ochtend en zet koers naar het zuiden. Iets verder over de Bovenrijn langs Worms en het Odenwald tot Mannheim. Vanuit Mannheim varen we over de Neckar en daarmee de laatste riviermijlen naar Heidelberg. Heidelberg heeft een schilderachtige ligging aan de Neckar en is omgeven door bergen en bossen. Het wereldberoemde kasteel van Heidelberg is ook zeker een bezoek waard. 's Avonds kan je nog één keer genieten aan boord van een feestelijk kapiteinsdiner met heel wat lekkernijen die de keukenbrigade op tafel tovert. Een laatste avond entertainment of dansen met een goed glas wijn of bier, sluit de laatste dag af.

Dinsdag 5 december 2023 : Heidelberg - Bree
Na het ontbijt is het tijd om te ontschepen. Onze touringcar staat klaar op de kade in Heidelberg om ons comfortabel terug naar Bree te brengen. Halte onderweg voor vrije lunch. We zijn terug in Bree uiterlijk 16u.

Wanneer

vrijdag 1 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

2-p kajuit op het HOOFDDEK met VROEGBOEKKORTING € 565,00
2-p kajuit op het BOVENDEK met VROEGBOEKKORTING € 615,00
1-p kajuit op het HOOFDDEK met VROEGBOEKKORTING € 715,00
2-p kajuit op het HOOFDDEK € 595,00
2-p kajuit op het BOVENDEK € 645,00
1-p kajuit op het HOOFDDEK € 745,00

€ 30 per persoon VROEGBOEK PROMOTIE voor reservaties tot 31 MEI 2023

Opties

Allianz annulatieverzekering 6,50% /boeking
Ik wens geen annuleringsverzekering voor deze reis /boeking

Inclusief

  • Vervoer met onze touringcar op de heenreis en terugreis
  • 4 overnachtingen aan boord in de gekozen kajuitcategorie
  • Vol pension vanaf het diner op de 1ste dag tot en met het ontbijt op de 5de dag 
  • Drankenpakket aan boord van 9u tot 24u - dit omvat koffie, cappuccino, espresso, thee, chocolademelk, water, frisdrank en vruchtensap, bier, huiswijn, porto, sherry.
  • Dagelijks koffie/thee met gebak in de namiddag
  • Welkomcocktail, afscheidsdrink, en feestelijke afscheidsavond met de kapitein
  • Bagage service bij inscheping en ontscheping
  • Haventaksen
  • Vlaamse reisbegeleiding

Verblijf

Uw hotelschip MS Johannes Brahms***
Passagiers: 80 personen   Lengte 82m x 9m50 breedte x 4m hoogte, diepgang 1m10
Bemanning: 21 crew members

Aan boord van het comfortabele 3* schip Johannes Brahms heerst een ongedwongen familiale sfeer. Het schip werd gebouwd in 1998 en onderging de laatste jaren een renovatie. Toch werd de klassieke charme van messing en donker hout bewaard.

Door de beperkte afmetingen van het schip is het namelijk mogelijk de kleinere rivieren en kanalen te bevaren en aan te leggen in het centrum van steden.

Het schip heeft een capaciteit van 40 passagiershutten met vaste bedden (geen opklapbedden) verdeeld over 2 dekken, en biedt plaats aan 80 passagiers en 21 bemanningsleden. De smaakvol ingerichte hutten zijn ca. 11m² groot en allemaal uitgerust met eigen douche/toilet, airco, föhn, kluis, telefoon en TV. Het raam in de kajuit kan niet open.

Op uw drijvende hotel kunt u ontspannen in de gezellige lounge met bar en dineren in het restaurant op het bovendek.

Opstapplaatsen

9:00 BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden