KERST MIDWEEK IN BERLIJN

Tijdens de kerstperiode wordt Berlijn omgetoverd tot een sprookjesachtige stad. Er zijn maar liefst 26 kerstmarkten in grootstad Berlijn.  Alle straten en pleinen zijn versierd met duizenden lichtjes, om nog maar niet te spreken over de prachtig versierde kerstbomen. Ook de winkels en warenhuizen pakken uit met allerlei decoraties. In Berlijn ervaart u absoluut het vrolijke kerstgevoel! 

U verblijft in  een heel mooi modern hotel in het centrum van Berlijn.  In de omgeving van het hotel zijn heel wat kleine en gezellige restaurants.  Wil u toch liever onze gids volgen naar de door ons gereserveerde restaurants waar een driegangen menu wordt geserveerd?  Kies dan voor ons DINERPAKKET.

Onze gids/reisleider reist mee vanuit Bree en staat tijdens uw ganse reis vrijblijvend te uwer beschikking voor informatie, tips, en enkele vrijblijvende uitstappen met hem.  U kiest wat u wil en wat u doet !


Maandag 14 december - heenreis
We rijden in één dag de 665 kilometer naar de Duitse hoofdstad, waar we onderweg voldoende stops maken.  In de vooravond arriveren we in het centraal gelegen hotel waar u kan inchecken voor uw eerste vrije avond in Berlijn.  Er zijn talrijke restaurants in de omgeving van ons hotel.   

Dinsdag 15 december - vrije tijd en optionele stadstour
Vrije tijd zodat u al de kerstmarkten op eigen houtje kan verkennen en op zoek gaan naar mooie kerstcadeautjes.  Optionele stadstour met onze bus en gids voor een stadstour langs de vele hoogtepunten.  We zien de Brandenburger Tor, de Siegessäule, Checkpoint-Charlie, de Berlijnse Dom en de Joodse wijk, maar ook de beroemde straat Unter den Linden en resten van de Muur.

Woensdag 16 december - vrije tijd en optioneel bezoek aan DDR museum
Vrije tijd zoals u verkiest.  Optioneel bezoek met onze bus en gids aan het bekendste en meest geliefde museum van Berlijn.  U komt alles te weten over de DDR in een notendop en met het leven aan de andere kant van het ijzeren domein. 

Donderdag 17 december - vrije tijd en optioneel Potsdam en Schloss Sanssouci
Ga er vandaag zelf op uit in Berlijn of ga je mee naar Potsdam?  Onze gids en chauffeur rijden naar Potsdam, een prachtige barokstad ten zuidwesten van Berlijn. Aansluitend staat een bezoek aan Slot Sanssouci op het programma, ook wel het 'Versailles van Pruisen' genoemd. 

Vrijdag 18 december - terugreis
Na het ontbijt rijden we terug naar België.

Wanneer

maandag 14 - vrijdag 18 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PP in 2-persoonskamer € 420,00
Single toeslag € 140,00

Opties

DINER PAKKET (4 x 3-gangen groepsdiner in Berlijn) € 80,00 /persoon
REISVERZEKERING Allianz 7,50% /boeking

* Onbeperkte medische kosten in het buitenland & annulatieverzekering

Inclusief

 • Gratis veilige parkeerplaats voor uw wagen op ons terrein in Bree
 • Ontvangst met koffie/thee in Bree
 • Comfortabel vervoer met onze touringcar en ervaren chauffeur
 • Reisbegeleiding door Limburgse gids
 • 4 nachten in centraal gelegen hotel in Berlijn
 • 4 x ontbijftbuffet in het hotel
 • Stadstour met onze touringcar
 • Bezoek met onze gids aan het DDR museum (vrijblijvend)
 • Uitstap naar Potsdam en Schloss Sanssouccis (vrijblijvend)

Verblijf

MOTEL ONE BERLIJN ALEXANDERPLATZ***

Motel One Berlin-Alexanderplatz ligt heel centraal in de Berlijnse wijk Mitte. Het hotel ligt dicht bij diverse bekende bezienswaardigheden, op ongeveer 1,2 km van de Dom van Berlijn, op 1,3 km van de Fernsehturm en op 1,4 km van het Neues Museum.

Een echte blikvanger zijn ook de meubels van het Italiaanse designlabel Moroso in de One Lounge. Ze zijn niet alleen heel mooi, maar zitten ook supercomfortabel. Probeer ze dus zeker uit! 

Hier krijgt u een gezond biologisch ontbijt geserveerd en 's avonds is het heerlijk om bij een fruitige cocktail het relaxte Berlijn gevoel te beleven. De Alexanderplatz staat in figuurlijke zin symbool voor de veelzijdigheid en contrasten van het leven in de grootstad.

 • GRATIS WIFI in het hele hotel
 • GEZOND ONTBIJTBUFFET met veel biologische producten en fairtradekoffie
 • HAPJES EN DRANKJES in de One Lounge 24 uur open
 • IPAD VERUUR gratis te verkrijgen aan de receptie
 • RECEPTIE 24 uur beschikbaar

Klik hier om de website van het hotel te bekijken

Opstapplaatsen

9:00 BREE Industrieterrein Kanaal Noord 1433
9:20 MAASEIK Cultureel Centrum

Boek deze reis
algemene voorwaarden