EUROPA PARK DUITSLAND

Laat je betoveren en de grijze novembermaand veraangenamen in het beste attractiepark ter wereld!

Europa-Park draait tussen het Halloween- en winterseizoen helemaal door!
"HALLOWinter" biedt de perfecte mix van een gruwelijk mooie griezeltijd en betoverende winterweken. Wie nooit heeft kunnen kiezen tussen feloranje pompoenen en besneeuwde dennenbomen moet zeker november in zijn kalender omcirkelen!

Bezoek Europa Park Duitsland comfortabel met de bus en maak nu gebruik van deze aantrekkelijke busreis Europa Park aanbieding. Meer dan 100 attracties, 14 Europese landen en shows in één park: Europa-Park in het Zwarte Woud!


PROGRAMMA

Vrijdag 11 november 2022 • België - Rust
We rijden via Straatsburg naar Rust. De aankomst bij het Europa Park is voorzien rond de middag. Vandaag nemen we de tijd voor een eerste kennismaking met het park dat sinds de zomer van 2016 ingedeeld is in veertien Europese landen.  Na sluitingstijd (19u) rijden we naar ons hotel voor onze overnachting.

Zaterdag 12 november 2022 • Rust
Na het ontbijt brengen we u naar Europa Park voor een ganse dag plezier.  Het park gaat open om 11u.  Met een 13-tal achtbanen is het park een droom voor elke achtbaan fan. Iedere dag trekt er ook een heuse parade door het park waarvan zowel groot als klein genieten met volle teugen. Na sluitingstijd rijden we naar ons hotel voor onze overnachting.

Dag 3 • Rust - Bree
Vandaag is het park gesloten. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en terug te rijden naar België.

Wanneer

vrijdag 11 - zondag 13 november

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon € 395,00

Opties

Allianz reisverzekering € 25,00 /persoon
Allianz annulatieverzekering 6,40% /boeking

* De REISVERZEKERING omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte. De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer vanuit Bree
  • Toegangsticket Europa Park voor 2 dagen
  • 2 x hotelovernachting 
  • 2 x Ontbijtbuffet

Verblijf

Holiday Inn Express***

Het Holiday Inn Express Ringsheim ligt op slechts 5 km van 'Europa Park'.

Het Holiday Inn Express Ringsheim, een etablissement met een moderne en lichte inrichting, hebben grote, gezellige kamers, en dankzij de zorgvuldig uitgekozen meubels zal je weekend in alle comfort verlopen.

Opstapplaatsen

6:30 BREE Parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden