DISNEYLAND® PARIJS KROKUS 2023****

Zaterdagochtend vertrekken we vroeg naar Parijs zodat we in de late voormiddag aankomen in Disneyland® Resort Paris.  De rest van de dag kan je vrij vertoeven in de parken tot sluitingstijd.  Dan brengen wij je naar het viersterrenhotel voor een verkwikkende nachtrust.  
Voor reizigers met kleine kinderen kan op een vroeger tijdstip een rit naar het hotel worden afgesproken met onze chauffeur.

Zondag brengen we u na het ontbijtbuffet terug naar het park. Daar kunt u opnieuw in Disneyland® Resort Paris vertoeven tot 17u. Dan vangen we de terugreis aan en houden we onderweg halt langs de snelweg voor een facultatief avondmaal.

MAALTIJDEN
Er zijn vele mogelijkheden volgens ieders budget om maaltijden te nuttigen in de Disney® Parken, gaande van een snelle hap tot maaltijdbuffetten of à la carte tafelen. In Disney Village® zijn ook verscheidene eetgelegenheden met betaalbare alternatieven.

SHOWS
Dagelijks zijn er een aantal shows en/of parades die opgevoerd worden in de beide Disney® Parken. Wil je deze goed kunnen bekijken, hou er dan rekening mee dat je een 30-tal minuten voor de aanvang van de show of parade aanwezig bent. Een programma- overzicht is verkrijgbaar bij het binnenkomen van de parken. Evenementen, shows, attracties en animaties kunnen worden gewijzigd of geannuleerd zonder voorafgaande kennisgeving en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk op de website voor meer informatie.

REISFORMALITEITEN
Geldig identiteitskaart en Kids-ID volstaan voor Frankrijk

Wanneer

zaterdag 18 - zondag 19 maart 2023

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per volwassene € 330,00
Prijs per kind jonger dan 12 jaar € 290,00

Elke kamer heeft 1 groot tweepersoonsbed en zetelbed - minimum 2 maximum 4 personen per kamer. Voor grotere gezinnen zijn er eventueel communicerende kamers beschikbaar op aanvraag.

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Opties

Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

Inclusief

  • Comfortabel vervoer heen en terug met luxe touringcar 
  • Toegang ticket voor 2 dagen Disneyland® Resort Paris 
  • Eén overnachting en koud ontbijtbuffet
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Verblijf

Novotel Marne La Vallée Collégien****

Dit 4-sterrenhotel ligt op slechts 17 km van Disneyland Resort® Parijs

Alle kamers zijn voorzien van 1 groot tweepersoonsbed en 1 openklapbare slaapbank met 1 matras van 120 cm breed of 2 matrassen van 80 cm breed, bestemd voor kinderen.  Kinderbed is op aanvraag. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad of een douche.

Opstapplaatsen

5:30 BREE DE WILG parking
6:00 LUMMEN Carpool parking

Boek deze reis
algemene voorwaarden