DISNEYLAND® PARIJS 2023****

De Disney® Parken bieden meer dan 50 attracties, magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade, de adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants.

Zaterdag vertrekken we vroeg naar Parijs zodat we in de late voormiddag aankomen in Disneyland® Resort Paris.  De rest van de dag kan je vrij vertoeven in de parken tot sluitingstijd. Na het spectaculaire vuurwerk brengen wij je naar het viersterrenhotel voor een verkwikkende nachtrust. 
Zondag brengen we u na het ontbijtbuffet terug naar het park. Daar kunt u opnieuw in Disneyland® Resort Paris vertoeven tot 17u. Dan vangen we de terugreis aan en houden we onderweg halt langs de snelweg voor een facultatief avondmaal.


De Disney® Parken

Ontdek in het Disneyland® Park het Kasteel van Doornroosje omringd door 5 landen. Hier worden klassieke Disney verhalen werkelijkheid. Geniet van Disney figuren, attracties en magische momenten.
Beleef de adembenemende werelden van Pixar en MARVEL in het Walt Disney Studios® Park. Geniet van fantastische shows en spectaculaire attracties.

Op een steenworp afstand van de Parken is in het bruisende Disney Village® van alles te beleven: themarestaurants, bars, boetieks, heteluchtballon en een bioscoop. De ideale plek is om met het hele gezin heen te gaan om een hapje te eten, een drankje te drinken of een Disney souvenir te scoren.

Je zal je géén moment vervelen!!

Wanneer

zaterdag 7 - zondag 8 oktober

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER VOLWASSENE (minimum 2 per kamer) € 299,00
PRIJS PER VOLWASSENE in single kamer € 360,00
3de PERSOON VOLWASSENE op tweepersoonskamer € 279,00
4de PERSOON VOLWASSENE op tweepersoonskamer € 279,00
3de PERSOON KIND <12J op tweepersoonskamer € 259,00
4de PERSOON KIND <12J op tweepersoonskamer € 259,00

Elke kamer heeft 1 groot tweepersoonsbed en zetelbed voor 3de/4de persoon.
Minimum 2 en maximum 4 personen per kamer. 

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Opties

Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

Inclusief

  • Comfortabel vervoer heen en terug met luxe touringcar***, minibar, toilet, airco
  • Verplaatsing van het park naar het hotel na het vuurwerk en sluitingstijd
  • Toegang ticket voor 2 dagen Disneyland® Resort Paris 
  • Eén overnachting in 4* hotel 
  • Ontbijtbuffet en verplaatsing tot aan de parken op zondag
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Verblijf

Novotel Marne La Vallée Collégien****

Dit 4-sterrenhotel ligt op slechts 17 km van Disneyland Resort® Parijs. De kamers zijn voorzien voor maximum 4 personen. Voor families van meer dan 4 personen kunnen communicerende kamers worden aangevraagd. 

Alle kamers zijn voorzien van 1 groot tweepersoonsbed en 1 openklapbare slaapbank met 1 matras van 120 cm breed of 2 matrassen van 80 cm breed, bestemd voor kinderen.  Kinderbed is op aanvraag. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad of een douche.

Opstapplaatsen

5:30 BREE DE WILG parking
6:00 LUMMEN Carpool parking

Boek deze reis
algemene voorwaarden