8 DAGEN - PINEDA DE MAR - 4* ALL IN

Zin in een 4 sterren all-inclusive vakantie aan de Costa Brava? Een vakantie in een ontspannen sfeer waarbij niets moet, maar veel kan?

We verblijven in een 4* vakantiehotel in Pineda de Mar met uitzicht op het prachtige zandstrand.  U kunt de dag doorbrengen in de zon op het dakterras, waar u tevens een prachtig buitenzwembad met uitzicht op zee vindt. En binnen een paar stappen sta je op het fijne zandstrand. Breng ook een bezoek aan de sauna of stap in de jacuzzi. 's Avonds kunt u ontspannen met het live-entertainment terwijl u geniet van een maaltijd uit het buffetrestaurant van het hotel.

Drie maal per dag rijdt er een gratis shuttleservice naar Calella en Lloret de Mar, zodat je ook de gezelligheid van deze plaatsen kunt ervaren. 

TROEVEN:

 • Top All Inclusive
 • Gratis shuttleservice vanuit het hotel
 • Zwemmen op het dakterras met fantastisch uitzicht
 • Direct aan het strand en de boulevard


HEENREIS nachtrit

Vertrek op vrijdag 24 september vanuit Meerhout, Bree en Genk via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.  's Ochtends onderweg een stop voor vrij ontbijt.  Vervolgens verder naar Pineda de Mar.  

TERUGREIS nachtrit
Vertrek op zaterdag 2 oktober 2021.  Na het ontbijt is het tijd om uit te checken in het hotel.  We vertrekken huiswaarts en stoppen onderweg voor een vrij avondmaal.  Nachtrit doorheen Frankrijk en Luxemburg.  In de ochtend arriveren we in Genk, Bree en Meerhout na een fantastische vakantie.


Wij adviseren u alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen.  Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken gezet moet zijn.  Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen.  Kijk hier voor de actuele richtlijnen.  

Wanneer

vrijdag 24 september - zondag 3 oktober

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Per persoon in tweepersoonskamer € 595,00
Per persoon in single kamer € 745,00

3de persoon op kamer: op aanvraag 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele publicatiefouten, beschikbaarheid van de reis, aanpassing van het reisprogramma, het ontbreken van informatie of wijzigingen in de opties.

Opties

Klant wenst géén verzekeringen /boeking
Klant wenst Allianz REISVERZEKERING Assistance Only € 48,00 /persoon
Klant wenst Allianz ANNULATIEVERZEKERING 6,40% /boeking

* De reisverzekering omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte. De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

 • Rechtstreekse nachtreis met onze touringcar**** en 2 ervaren chauffeurs. 
 • Avondstop, film aan boord en middernachtstop.  
 • 8 dagen vrij verblijf in all inclusive**** vanaf zaterdagmiddag tot en met zaterdagochtend
 • Ontbijt, lunch, snacks (10:00-23:00 uur)
 • Diner in buffetvorm, ijsjes (10:00-18:00 uur) 
 • Dranken, koffie en thee, mineraalwater, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes (10:00-23:00 uur)
 • Fitness, tafeltennis, activiteitenprogramma

Verblijf

HOTEL H-TOP PINEDA PALACE****

Een uitgebreid all inclusive hotel, direct aan de boulevard en het zandstrand.  Slechts enkele stappen verwijderd van het sfeervolle centrum van Pineda de Mar.

Kamers met airco, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv en kluisje (tegen betaling), koelkast, badkamer met bad, föhn en toilet, balkon of terras met zitje.

Klik hier om de hotelwebsite te bekijken!

Opstapplaatsen

14:00 MEERHOUT Bergstraat 21
15:00 BREE Industrieterrein Kanaal Noord 1433
15:30 GENK Station

Boek deze reis
algemene voorwaarden