4 DAGEN KERSTMARKTCRUISE

Tijdens deze gezellige vierdaagse Kersmarktcruise bezoeken we de kerstmarkten in Bonn, Keulen en Düsseldorf, maar op een andere manier... aan boord van MPS SALVINA****.   Aan boord is het genieten in vol pension.  Profiteer van de sauna of de whirlpool.  Of op het zonnedek dat in kerstsfeer is gehuld.  De reis begint in Bonn en eindigt in Arnhem, en wij voorzien de bustranfers.

Zondag 28 november 2021:  Bree - Bonn
Om 9u30 vertrekt u met onze comfortabele touringcar naar Bonn.  De touringcar stopt centraal bij de gezellige kerstmarkten in de binnenstad op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en Freidensplatz.  De voetgangerszones, die de pleinen met elkaar verbinen, zijn sfeervol gedecoreerd.  De geur van glühwein, gepofte kastanjes en peperkoeken brengen u zeker in kerststemming.  Terwijl u kuiert in de stad wordt uw bagage alvast naar het schip gebracht.  Aan het eind van de middag wordt u aan boord verwacht van de Salvina waar een heerlijk diner voor u klaar zal staan.

Maandag 29 november 2021:  Bonn - Keulen

Tijdens het ontbijt verlaat het schip Bonn en vaart naar Keulen.  Ook in Keulen zijn op verschillende locaties in de stad leuke kerstmarkten. We blijven de hele dag en avond in Keulen, dus u heeft ruimschoots de tijd om kerstcadeaus te zoeken in de lange winkelstraten.  Aansluitend is er aan boord een Oud Hollandsch Captainsbuffet.

Dinsdag 30 november 2021:  Keulen - Düsseldorf
Het schip zet koers naar Düsseldorf waar we halverwege de ochtend zullen aankomen.  Op de Schadowplatz treft u de groots opgezette Nikolausmarkt aan.  De geur van kerstgroen op deze kerstmarkt ruikt u goed door de met dennengroen bedekte daken van de houten kerstkraampjes.  Tegen de einde van de middag wordt u aan boord verwacht voor een glaasje glühwein of warme chocolademelk.  Aansluitend is er het diner, gevolgd door een gezellige avond met livemuziek.

Woensdag 1 december 2021:  Düsseldorf - Arnhem - Bree
Deze sfeervolle reis is bijna ten einde.  We verlaten Düsseldorf al vroeg en varen naar Arnhem waar we na de lunch (rond 14u)  arriveren.  Onze touringcar en chauffeur staat u op te wachten voor een veilige terugreis naar Bree.

Wanneer

zondag 28 november - woensdag 1 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

HOOFDDEK in 2-persoons kajuit € 355,00

Laatste 2 kajuiten nog beschikbaar op het HOOFDDEK - te reserveren tot uiterlijk 30 september 2021. 

Dranken aan boord zijn niet inbegrepen en ter plaatse te betalen met uw bankkaart (geen cash aan boord).

Opties

Klant wenst geen verzekeringen /boeking
Allianz REISVERZEKERING € 8,00 /persoon
Allianz ANNULATIEVERZEKERING 6,40% /boeking

* De reisverzekering omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte. De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met de touringcar naar Düsseldorf op de eerste dag
  • Drie overnachtingen in de gekozen kajuit
  • Verblijf aan boord in vol pension
  • Eén avond met live entertainment
  • Oud Hollandsch Captains Buffet
  • Veilig vervoer huiswaarts met onze touringcar vanuit Arnhem

Verblijf

MOTOR PASSAGIER SCHIP SALVINIA****

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen ze aanleggen waar ze willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen ze u dan aan wal.

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid.
Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

KAJUITEN

Aan boord zijn 44 tweepersoons hutten, 7 éénpersoons hut, 3 driepersoons hutten

De 2-persoons op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek.
De ramen op het hoofddek zijn hoger in de wand geplaatst.

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. 

In de 3-persoonshutten is het derde bed (bovenbed) alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-persoonshut. De twee 3-persoonshutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen.

MAALTIJDEN AAN BOORD

Aan boord van de Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. U bepaalt zelf wanneer, want er is geen eindtijd. In de loop van de ochtend verandert het buffet in een lunchbuffet. Het diner wordt aan tafel geserveerd.

EXTRA'S

De barkaarten, souvenirs en excursies kunnen contant betaald worden. Bedragen van € 20 of hoger, kunnen met Maestro kaarten betaald worden.
Gratis WIFI (beperkte ontvangst) in het restaurant, lounge en hal.


ROLSTOELEN EN ROLLATORS

Het gebruik van een rollator of rolstoel is niet toegestaan aan boord.  Deze kunnen wel gehuurd worden aan boord voor het gebruik aan wal.  Gelieve deze aanvraag bij boeking duidelijk te maken, want het aantal is gelimiteerd.  He huurprijs bedraagt € 5,-. 

Opstapplaatsen

9:30 BREE DE WILG

Boek deze reis
algemene voorwaarden