4 DAGEN CHAMPAGNE & MARNE

Zin om met ons mee te gaan naar Frankrijk in september?  Rij dan met ons mee naar de streek van Reims & Verdun met deskundige reisleiding door Gerard. 
We logeren drie nachten in een aangenaam rustig hotel midden in het natuurpark van de Argonne.   Elke avond serveert het restaurant een gastronomisch menu.

Deze reis is vol pension vanaf maandagavond tot en met lunch op donderdagmiddag.


DAG 1

Om 7u15 vertrekken wij vanuit Bree waar u gratis en veilig kan parkeren.  We pikken nog reizigers op in Diepenbeek en rijden dan verder naar Charleville-Mézières voor een vrije lunch in de omgeving van het indrukwekkende Place Ducale.  Onze reisleider vertelt u meer over de gekende horlogerie.

Na de lunch rijden we verder naar Reims.  U kan een kort bezoekje brengen aan de kathedraal of kan kiezen voor een gezellig terrasje. Vervolgens rijden we verder naar ons landelijk hotel in de Marne en genieten van het eerste gastronomisch diner.

DAG 2

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het wijnbouwmuseum ‘Le Phare de Verzenay’.  Hier komt u alles te weten over het interessant productieproces.  Dan staat een bezoekje aan Epernay op het programma en we rijden uiteraard langs de Avenue de Champagne.  Tijd om te proeven tijdens een bezoek aan een beroemd champagnehuis. ’s Avonds schuiven we weer aan tafel in ons hotel.

DAG 3

Vandaag verdiepen we ons kort in Wereldoorlog I, met een bezoek aan Verdun en Fleury-devant-Douaumont. Na de lunch in de stad Verdun maken we een leuke tour door de stad met een treintje.  In de late namiddag is er een gezellige proeverij in het hotel, speciaal voor onze groep.  

DAG 4

Na het ontbijt checken we uit in het hotel.  Verder op onze terugreis houden we halt in Metz, waar we een bezoek brengen aan de overdekte markt en de kathedraal onder begeleiding van onze reisleider. Vervolgens terug via Diepenbeek naar Bree en einde van deze fijne reis.

Wanneer

maandag 13 - donderdag 16 september

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Forfait per persoon in tweepersoonskamer € 499,00
Forfait per persoon in driepersoonskamer € 480,00
Forfait in éénpersoonskamer € 550,00

Opties

Allianz reisverzekering Assistance Only € 9,60 /persoon

* Onbeperkte medische kosten in het buitenland en repatriëring bij ziekte of ongeval.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met onze touringcar
  • Reisleiding van begin tot einde van de reis
  • Alle maaltijden vanaf diner dag 1 tot en met lunch dag 4
  • Uitstappen met de reisleider 
  • Lokale toeristentaks

Verblijf

Hotel Restaurant LE TULIPIER***, gelegen tussen Reims en Verdun

Hotel Le Tulipier is uitzonderlijk mooi gelegen in de bossen van Argonne, waar natuur en ontspanning hand in hand gaan. Hier kan je volop herademen en genieten van een wandeling in het park, een duik in het zwembad en culinaire hoogstandjes. De omliggende bossen zullen wandelaars zeker bekoren.

Het hotel heeft een subliem gastronomisch restaurant, bar, en een rustig zonnig terras. 

Er zijn 35 kamers voor 2/3 personen of 1 persoon, steeds met bad of douche, toilet, thee- en koffiezetfaciliteiten, tv, en gratis wifi.  

Opstapplaatsen

7:15 BREE DE WILG
8:00 DIEPENBEEK P&R

Boek deze reis
algemene voorwaarden