3 DAGEN KERSTSFEER IN LONDEN

Zet je koffertje in de kofferruimte van onze touringcar en reis comfortabel vanuit Bree overzee tot in het hartje van wereldstad Londen.  Kom mee genieten van de betoverende kerstsfeer in Londen. Onze gids Lisette kent de stad als geen ander en zal deze reis drie dagen volledig begeleiden.  

Londen is een stad voor elk seizoen, maar vanaf half november gaan de remmen los en komt Londen helemaal in de kerstsfeer. De kerstverlichting gaat met veel bombarie officieel aan en warenhuizen als Liberty, Harrods en Selfridges onthullen hun spectaculaire kerstetalages. Regent Street en Oxford Street maken er een sport van om elk jaar met nóg indrukwekkendere kerstverlichting te komen. Terwijl de temperatuur daalt, straalt de stad warmte uit met bruisende kerstmarkten, neonverlichte ijsbanen en sprankelende kerstverlichting


REISPROGRAMMA
U kan het begeleide reisprogramma volgen, of u kiest enkel uit wat u mee wil doen en vult verder uw dagindeling zelf in. 

DAG 1 :  Vrijdag 1 december 2023
Rond de middag arriveren we in Londen waar we meteen een mooie wandeling maken met onze gids aan de Tower Bridge en de beroemde Tower of Londen. Je krijgt de mogelijkheid tot bezoek aan de Tower (toegangticket dienen we vooraf te reserveren, zie optie bij boeking).  In de late namiddag brengt onze chauffeur ons naar South Kensington voor een bezoek aan het indrukwekkende luxe warenhuis Harrods. Zeven verdiepingen met overdaad aan kerstversieringen, kerstcadeaus en alles wat met kerst te maken heeft. De prachtig gedecoreerde winkeletalages zijn wereldberoemd. En we gaan ook naar de enorme kerstmarkt Winter Wonderland in Hyde Park met kermis, ijsbaan en reuzenrad. Een betoverend winterspektakel in hartje Londen.
In de vooravond kunnen we inchecken in ons hotel in levendige Wembley. Wie wil kan dineren in het hotel of een restaurantje uitkiezen in de nabije omgeving.

DAG 2 : Zaterdag 2 december 2023
Na een stevig Engels ontbijt in ons hotel plannen we een wandeling die vertrekt aan de grote kathedraal St. Paul’s. We wandelen over de autovrije voetgangersbrug Millenium Bridge (met spectaculair uitzicht op de Theems) naar Borough Market, een grote historische markt met allerlei lekkernijen. In de namiddag is er vrije tijd voorzien tot in vroege avond. Je kan kiezen om te shoppen in één van de grote winkelstraten of een museum te bezoeken. Onze gids wacht op je aan Picadilly Circus en samen trekken we in kerstsfeer via Leicester Square naar Covent Garden, een heel gezellige buurt met modieuze winkeltjes, gezellige restaurants en bars.

DAG 3 : Zondag 3 december 2023
Tijd om uit te checken in ons hotel na een stevig ontbijt. De bagage laten we achter in onze touringcar. In de voormiddag wandelen we door de populaire Londense wijk Westminster aan de oever van de Theems. House of Parliament is een architecturaal meesterwerk. We zien de bewakers aan Buckingham Palace en Downing Street 10. Voor de lunch is er ruime keuze op Trafalgar Square en Leicester Square, twee sfeervol verlichte pleinen. We eindigen met een bezoek aan Chinatown om daar de bijzondere sfeer nog op te snuiven.  Dan is het tijd om naar Folkestone te rijden waar we in de vooravond de shuttle nemen naar Calais. We plannen om rond middernacht terug in Bree aan te komen.


BELANGRIJK OM TE WETEN

  • Alle reizigers hebben een geldig internationaal paspoort nodig (ook wel reispas genoemd). Deze kan je vooraf aanvragen op het gemeentehuis.
  • In Londen betaalt men met Britse ponden maar er zijn overal bankautomaten. Ook kan men op de meeste plaatsen vlot betalen mat een bank- of kredietkaart.
  • Er zijn andere stopcontacten dan op het vaste land. Een wereldstekker of één specifiek voor het Verenigd Koninkrijk is zeker handig om mee te nemen.
Wanneer

vrijdag 1 - zondag 3 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER PERSOON in 2-persoonskamer DOUBLE (1 groot bed) € 399,00
PRIJS PER PERSOON in 2-persoonskamer TWIN (1 bed + 1 single sofabed) € 399,00

Single kamers mits meerprijs (€205) op aanvraag

Opties

Toegangticket Tower of London € 30,00 /stuk
Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking
Ik wens geen annuleringsverzekering voor deze reis /boeking

* De annuleringsverzekering van Allianz geeft dekking annulering van de reis omwille van ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Vervoer met touringcar vanuit Bree heen en terug
  • Reisleiding/gids tijdens de ganse reis
  • 2 x overnachting in 2-persoonskamer
  • 2 x Engels ontbijtbuffet
  • Overtocht met shuttle (35min) of ferry (90 min)
  • BTW en wegentaksen

Verblijf

Premier Inn London Wembley Stadium***
Het hotel heeft een eigen restaurant Thyme, en in de omgeving is ook veel te beleven. Wembley is immers de thuisbasis van de London Designer Outlet, een must voor shopaholics dankzij het opwindende aanbod aan winkels, bars en restaurants.

Opstapplaatsen

5:00 BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden