2 DAGEN NEDERLAND MET KEUKENHOF

Omdat Keukenhof een heel eind rijden is in Nederland, maken we er net als vorig jaar een gezellige tweedaagse reis van. We vertrekken op vrijdag om de weekenddrukte in het populaire Keukenhof te vermijden. 

Keukenhof is de grootste tulpentuin ter wereld en het mooiste lentepark in Europa. Bij aankomst beginnen we met een boottocht over de Kagerplassen. De vaartocht staat in het teken van het typische polderlandschap in deze regio. De prachtige vergezichten, het kabbelende water, de historische molens en de groene poldereilanden doen ieders ‘groene hart’ sneller slaan. Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Bij aankomst aan het Keukenhof kan u meteen naar binnen en ontlopen we de wachtrij. Vrij bezoek aan de bloementuin.

Na uw bezoek in Keukenhof kunt u nog even lekker uitwaaien aan het strand in Scheveningen om de eetlust op te wekken of bezoekt u één van de vele winkeltjes op wandelafstand van het strand.  

Vervolgens rijden we naar ons exclusieve hotel voor het aperitief en een heerlijk verzorgd  driegangendiner met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Het menu omvat onbeperkt dranken uit het huisassortiment, met uitzondering van buitenlands gedistilleerde dranken.

Zaterdagochtend - na het enorme ontbijtbuffet - zetten we koers richting huiswaarts. We stoppen in 's Hertogenbosch waar je onze gids kan volgen langs de mooiste bezienswaardigheden. Daar heeft u nog vrije tijd om een hapje te eten of te winkelen.

Omstreeks 18u30 zijn we terug in Bree na een geslaagde tweedaagse!

Wanneer

vrijdag 14 - zaterdag 15 april

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Arrangement per persoon € 255,00
Meerprijs voor luxe single kamer € 75,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045 met vermelding "14/04/23 Keukenhof Deluxe"

Opties

Allianz annuleringsverzekering 6,50% /boeking

* De annuleringsverzekering geeft dekking bij ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met onze touringcar*** (minibar / toilet)
  • Deskundige gidsbegeleiding 
  • Boottocht van ca. 1,5 uur over de Kagerplassen
  • Toegangticket Keukenhof
  • Driegangen keuzemenu op vrijdagavond + onbeperkt dranken uit het huisassortiment
  • Overnachting in luxe twin kamer 36 m²
  • Nederlandse toeristentaks
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bezoek aan Scheveningen
  • Bezoek aan 's Hertogenbosh

Verblijf

We verblijven in het exclusieve 4* hotel Van der Valk Exlusief Den Haag 
Voor u reserveren wij een luxe twin kamer van 36m², voorzien van eigen klimaatbeheersing, whirlpool en aparte stortdouche, eigen Douwe Egberts koffie/thee faciliteiten en flatscreen TV. 

De gezellige hotelbar is geopend voor een heerlijk aperitief.
U kunt op de zevende verdieping gebruik maken van het verwarmde zwembad, fitness of wellness centrum met diverse sauna's. Volledige ontspanning met een prachtig uitzicht over Den Haag en omgeving.

Opstapplaatsen

8:30 BREE parking De Wilg

Boek deze reis
algemene voorwaarden