2 DAAGSE DORTMUND & ESSEN

Wat is er nu gezelliger dan tijdens of rondom de kerstdagen er even tussenuit te gaan?Duitsland is the place to be als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan Kerst. 

Op donderdag 17 december kan je de beroemde kerstmarkt van Dortmund bezoeken. Dit wordt ook wel eens de grootste kerstmarkt van Duitsland genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Wist je dat je hier elk jaar meer dan 300 kramen vindt?  Maar in Dortmund kan je ook geweldig winkelen, en kan je op zoek naar de perfecte eindejaarsgeschenken.

Om 18 u rijden we naar ons 4* hotel in Gelsenkirchen waar u kan inchecken voor één overnachting. U wordt verwelkomd met een drankje en vervolgens wordt het diner geserveerd. 

Na het royaal ontbijt op vrijdag 18 december rijden we u naar de kerstmarkt aan de Kennedyplatz in Essen met meer dan 250 kraampjes op de Kennedyplatz.  Van daaruit is het 5 minuten wandelen naar het luxe winkelcentrum Limbecker Platz in Essen.  Daar kunt u winter warm en droog shoppen.

Om 18u rijden we terug huiswaarts om uiterlijk om 20u in Bree te zijn.  

Wanneer

donderdag 17 - vrijdag 18 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon in 2-pers kamer € 99,00
Prijs per persoon in 1-pers kamer € 99,00

Opties

Reisverzekering Allianz 7,50% /boeking

Inclusief

  • Gratis veilige parkeerplaats voor uw wagen
  • Comfortabel en zorgeloos vervoer met onze touringcar en ervaren chauffeur
  • Vrij bezoek aan Dortmund op donderdag
  • Vrij bezoek aan Essen op vrijdag
  • Diner op donderdagavond
  • Overnachting in 4* Maritim hotel Gelsenkirchen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet op vrijdagochtend

Verblijf

U overnacht in MARITIM HOTEL GELSENKIRCHEN****

Dit hotel ligt naast het Stadtgarten Park in het centrum van Gelsenkirchen. Het biedt goed uitgeruste kamers, een gezellige pub en een modern spa-centrum met een binnenzwembad.

De comfortabel ingerichte kamers van Maritim Hotel Gelsenkirchen zijn allemaal voorzien van een satelliet-tv, een loggia en een moderne badkamer. Voor hotelgasten is er gratis WiFi en vast internet beschikbaar.

Boek deze reis
algemene voorwaarden