PAIRI DAIZA 2020

Een dagje Pairi Daiza is de perfecte familie uitstap.  Bekroond met driesterren van de Michelin als bezienswaardigheid in België, mag je een bezoek aan Pairi Daiza zeker niet missen.

In 2020 kan u een nieuwe wereld "The Land of the Cold" ontdekken.  Een wereld die u meeneemt op ontdekkingstoch naar de twee polen: de Noorpool en de Zuidpool.  Witte beren, walrussen, Siberische tijgers, pinguïns, ...

U kan ook kennis maken met Bao Di en Bao Mei, de schattige pandatweeling die in augustus geboren werd.  Met deze uitzonderlijke geboortes wonen er nu niet minder dan 5 reuzenpanda's in Pairi Daiza, de gootste familie ter wereld buiten China!

Picknickruimtes en eetgelegenheden genoeg, telkens in thema en prijs/kwaliteit dik in orde. Onze voorkeur gaat naar het à volonté buffet van het chinees restaurant “Temple des Délices”.

Ook de stoomtrein is eens leuk om te doen, maar dat is niet inbegrepen in het toegangsticket.

Teveel om op te noemen en zoveel te ontdekken.Het einde van deze safaridag voorzien we omstreeks 17u en dan rijden we huiswaarts.

Wanneer

woensdag 19 augustus

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

VOLWASSENE € 50,00
KIND 3 tot 11 JAAR € 45,00
BABY/PEUTER Gratis

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving op rekening nummer BE44 7330 5437 0045 met vermelding van uw bestemming.

Inclusief

  • Comfortabel en zorgeloos vervoer met onze touringcar (bar/toilet) en ervaren chauffeur
  • Dagticket safaripark Pairi Daiza

Opstapplaatsen

8:00 BREE DE WILG
Tijdstip wordt later bevestigd BOCHOLT Kerkplein
Tijdstip wordt later bevestigd HAMONT Station
Tijdstip wordt later bevestigd KINROOI Dorpsplein
Tijdstip wordt later bevestigd MAASEIK Cultureel Centrum

Boek deze reis
algemene voorwaarden