DAGJE AMSTERDAM

Een leuk dagje weg met vrienden of familie...  Ontdek een wereld vol smaak, verrukkelijke cocktails en een grote waaier aan kledingwinkels.  

We vertrekken om 8u in Bree en zijn terug in Bree omstreeks 20u30.

Wat is er te beleven in Amsterdam? Blije fietsers, ontspannen bierdrinkers én kunstliefhebbers komen in Amsterdam aan hun trekken - en jij waarschijnlijk ook met onze tips.

Grachtengordel
De grachtengordel van Amsterdam is een attractie op zich. Deze unieke  grachten zijn het beste te beleven met een rondvaartboot, waarmee eigenlijk één van de best bezochte attracties van heel Nederland genoemd is. De meest mooie historische panden uit de ‘Gouden Eeuw’ komen voorbij met al hun verhalen. 

Anne Frank Huis
In dit huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten in een  bezet Nederland. Hier schreef zij haar wereldberoemde dagboek. Kort na de oorlog is de Anne Frank Stichting opgezet en is het huis gered van de sloop. Sinds 1960 is het nog steeds te bezichtigen en mag je alles met eigen ogen bekijken.  Je kan best wel vooraf tickets online bestellen.

Rijksmuseum
Zeer zeker mag dit museum zich de belangrijkste en grootste van Nederland noemen. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Verder zijn er collecties te zien van onder andere Italiaanse meesters en Aziatische kunst. Natuurlijk is het pronkstuk van Rembrandt ‘de Nachtwacht’ hier te bewonderen.
De populariteit van het Rijksmuseum kan vooral op drukkere dagen voor wachtrijen bij de kassa's zorgen. Regel daarom je entreekaarten voor het Rijksmuseum vooraf. Dat kan online via Ticketbar Amsterdam.

Amsterdamse Wallen
De Amsterdamse wallen is een verzamelnaam voor een aantal straten in het oudste deel van Amsterdam. Dit stuk tussen de Warmoesstraat en de Zeedijk is waar veel prostituees hun zaken doen vanuit een kamertje die is te zien van achter het glas.

Heineken Experience
Een attractie in de oudste brouwerij van Heineken in het centrum van Amsterdam. In 1988 werd de brouwerij gesloten omdat we niet meer konden voldoen aan de grote vraag. Tegenwoordig kun je op deze locatie alles te weten komen over het erfgoed van Heineken®, het brouwproces, de innovaties, sponsoring en het verhaal achter de ster. Je kunt zelf op verkenning uitgaan en loopt dan in ongeveer 1,5 uur door de brouwerij. Na afloop kun je natuurlijk genieten van twee Heineken-biertjes. Klik hier voor meer informatie.

Inclusief

  • Comfortabel en zorgeloos vervoer met onze touringcar*** (minibar, toilet, airco) en ervaren chauffeur
  • Gratis en veilige parkeerplaats voor uw wagen op ons terrein

Opstapplaatsen

7:15 KINROOI Dorpsplein
7:30 MAASEIK Cultureel Centrum
8:00 BREE Industrieterrein Kanaal Noord 1433
8:15 BOCHOLT Kerkplein

algemene voorwaarden