KERSTMARKT LUIK MET BOOT & BUS

Wij brengen je naar Maastricht om in te schepen voor een gezellige boottocht over de Maas naar Luik!

Inschepen in Maastricht om 9u30 met onze reisleidster. Omstreeks 12u30 arriveert u in Luik voor vrij bezoek La Batte en de kerstmarkten. Onze chauffeur staat u op te wachten in Luik om 17u30 zodat u omstreeks 19u terug in Bree bent.

De kerstmarkt in Luik is de grootste en oudste van België en natuurlijk ook de gezelligste!

Ieder jaar ben je vanaf begin december welkom in het gezellige kerstdorp waar meer dan 200 houten chalets staan. De attractie van de kerstmarkt in Luik is dit jaar het reuzenrad. Het dertig meter hoge reuzenrad is te vinden op de l'espace Tivoli en voor een paar euro kan je een ritje maken. Je krijgt dan een geweldig uitzicht over de kerstmarkt dus vergeet niet om je fototoestel/telefoon bij de hand te houden.

Wanneer

zondag 4 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER PERSOON € 50,00
PRIJS KIND 4 t/m 12 JAAR € 40,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Gratis annulatie tot 14 dagen voor vertrek. Na deze datum werd uw ticket betaald en kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel kosteloos omzetten naar een andere datum in 2023.

Inclusief

  • zorgeloos vervoer
  • reisleiding
  • boottocht

Opstapplaatsen

8:15 BREE DE WILG (gratis parking)
8:25 KINROOI Dorpsplein
8:35 MAASEIK Cultureel Centrum

Boek deze reis
algemene voorwaarden