WINTER IN PAIRI DAIZA

Geniet van de magie van de feestdagen in het hart van de Beste Zoo van Europa.

Honderden slingers, lichtgevende dierenvormen en duizenden lichtjes zullen in het park een magische en verwarmende sfeer creëren. Prachtige verlichtingen, een sprookjesachtige koepel en de grootste drijvende schaatsbaan van Europa zullen je ongetwijfeld helemaal betoveren.

De talrijke verlichtingen zijn pas echt magisch als de nacht valt, en het park blijft op 18 december open tot 20 uur!  We zijn terug in Bree omstreeks 22u30.

Op 18 december kunt u misschien het geluk hebben de kerstman te ontmoeten in een van de magnifiek verlichte tuinen. Bij het vallen van de avond kan je met het hele gezin en je vrienden het noorderlicht en de lichtprojecties bewonderen op de unieke gebouwen van het park. Wandelpaadjes, eeuwenoude bomen, een eigen station met een werkplaats voor de stoomtrein, historische gebouwen, gebedshuizen en culturele plaatsen – de volledige 75 hectare Jardin des Mondes zijn versierd met tienduizenden lichtjes.

Winter Time bij Pairi Daiza, dat betekent ook monumentale verrassingen, waaronder vele lichtgevende dieren van werkelijke grootte. Een reeks nieuwe verschijningen hoort daarbij, zoals een reuzenpanda, olifanten en giraffen.

Indrukwekkende video lichtshows worden geprojecteerd op drie van de bekendste gebouwen van het park, waaronder de oude abdijtoren, die lange tijd ontoegankelijk was wegens archeologische opgravingen. En Pairi Daiza heeft ook een primeur in huis: het Noorderlicht in de grote koepelzaal die naast de boeddhistische tempel van The Middle Kingdom is geïnstalleerd. Je hoeft er niet voor naar het uiterste van de wereld voor te reizen! Bezoekers zullen dicht bij huis kunnen genieten van het 360°-lichtfenomeen.

Winter Time in Pairi Daiza is ook het gedroomde decor om te schaatsen. De drijvende XXL-ijspiste (1500 m²) ligt al klaar op het water naast het Russisch paleis. In tegenstelling tot een traditionele ijspiste heeft de piste in Pairi Daiza geen permanente toevoer van water en elektriciteit nodig: het bouwwerk is gemaakt van 100% recycleerbare materialen, maar glijdt even vlot.

(Her)ontdek de fonkelende Chinese wereld "The Middle Kingdom" die voor de gelegenheid opnieuw gedecoreerd wordt! Een sprookjesachtige lichtshow met duizenden lichtjes en honderden lampionnen. Van de boeddhistische tempel tot het theehuis, van het de overdekte wandelgang tot de pandagrot, deze prachtige Chinese omgeving is helemaal verlicht door onze collega's.

Ongelooflijke elektrische poppen spelen feestelijke melodieën op 4 verschillende plaatsen in het park. Met hun hartverwarmende deuntjes dompelen zij u onder in wat wel eens het meest verlichte domein van het land zou kunnen zijn.

Wanneer

zondag 18 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

PRIJS PER PERSOON VANAF 12 JAAR € 65,00
KIND 3 - 11 JAAR € 45,00
BABY/PEUTER tot 3 JAAR Gratis

U kan gratis annuleren tot 8 december 2022.  Na die datum kan uw toegangsticket niet meer worden geannuleerd, maar het is wel overdraagbaar aan derden.

Inclusief

  • Toegangsticket Pairi Daiza
  • Zorgeloos en comfortabel vervoer met touringcar 

Opstapplaatsen

8:30 BREE DE WILG - gratis parking voor auto's

Boek deze reis
algemene voorwaarden