WINTER IN ANTWERPEN & KOOPZONDAG

Feest in Antwerpen, want dit is het openingsweekend van WINTER IN ANTWERPEN.  
Wij brengen je tot in het centrum van de stad en je doet wat jij verkiest!

We vertrekken om 9u in Bree, en omstreeks 20u bent u er terug.

Koopzondag
In deze straten en buurten kan je naar hartenlust shoppen: De Keyserlei, Meir, Diamantwijk, Wilde Zee, Modebuurt, Hoogstraat, Kloosterstraat, Steenhouwersvest, Kammenstraat en Groenplaats.  

Kerstmarkt
Op de Grote Markt, Suikerrui, Steenplein en Groenplaats haal je lekkers en geschenken bij een slinger van kramen. Naast de winterklassiekers zoals spekpatatjes en chocomelk vind je hier dit jaar ook heel wat lekkernijen uit andere landen zoals fish & chips, pho en pulled meat. Ook veganisten en vegetariërs eten hier hun buik rond.

Winterbars
Zowel op het Steenplein als de Groenplaats kan je gezellig bijkletsen in een winterbar. Kijk je graag naar de kunstjes van schaatsers? Dan is de winterbar op de Groenplaats iets voor jou. Zit je graag lekker ingepakt op een terras? In de winterbar op het Steenplein kan je binnen én buiten zitten. Hier is ook kinderanimatie voorzien

Ijspiste
Snel, achteruit of met 10 pirouettes. Schaats rond Rubens op de mooiste schaatsbaan van de Benelux. De overdekte schaatsbaan van 1200 m2 geeft ook de allerkleinsten de kans om te leren met de hulp van een schattige schaatspinquïn. Na de inspanning rust je uit in de ernaast gelegen winterbar.

Digitale wensenmuur
De eindejaarsperiode is hét moment om je groot hart te tonen. Wat wens jij familie, vrienden en alle Antwerpenaren toe? Sta even stil en laat je wens achter op de interactieve wensenmuur.

Reuzenrad

Oog in oog met de kathedraal neem jij op 55 meter hoogte de mooiste foto voor Instagram. 's Avonds betovert het omringende tapijt van lichtjes gegarandeerd je partner en jij. Kortom, een ritje in het reuzenrad is altijd een goed idee! En psst... wees niet bang voor de kou. De gondels zijn warm afgesloten. Je vindt het reuzenrad aan de Cruiseterminal.

Winterfoor

Kermis is heus niet alleen voor de zomer. Een winterkermis langs de Schelde, da's pas speciaal.

Reuzenkerstbomen

Wat mag er zeker niet ontbreken aan je bezoek? Een selfie of groepsfoto natuurlijk! Leg jullie magisch moment vast voor de reuzenkerstbomen op de Grote Markt en het Koningin Astridplein. Voeg de hashtag #winterinantwerpen toe en laat iedereen weten hoe gezellig het was!

Joe Christmas House

Van 14 tot en met 31 december strijkt de radiostudio van Joe neer op de Grote Markt. De bekende radiostemmen warmen het plein op met hun live uitzendigen. Bezoek de studio en zing mee met de verschillende verrassingsconcerten.

Inclusief

  • Gratis veilige parkeerplaats voor uw wagen op ons terrein in Bree
  • Comfortabel en zorgeloos vervoer met onze touringcar (bar/toilet) en ervaren chauffeur

Opstapplaatsen

9:00 Bree Industrieterrein Kanaal Noord 1433
9:20 Peer in overleg
9:40 Leopoldsburg in overleg

algemene voorwaarden