TOPPERS IN CONCERT, CHRISTMAS PARTY

Jij kiest:

  • Toegangsticket tribune rang 1 én vervoer heen en terug:  € 105 per persoon
  • Enkel vervoer heen en terug : € 25 per persoon

De Toppers is een Nederlandse supergroep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Sinds 2005 geven de heren elk jaar een reeks stadionconcerten. Toppers In Concert is, met meer dan 50 uitverkochte shows, de langst lopende concert-reeks van Europa.

Rij mee voor hun eerste kerstshow waar eenieder kan meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers. Ambiance en sfeer verzekerd met de Toppers René, Jeroen, Gerard en Jan.

We vertrekken om 14u in Bree naar Ahoy in Rotterdam.  Het tijdstip op de andere opstapplaatsen wordt later meegedeeld in functie van de boekingen.

Vanaf 16u kan je al terecht op de gezellige Toppers Kerstmarkt met diverse horecagelegendheden.  De deuren van de concertzaal gaan open om 18u30.  Het spektakel begint om 20u30 en duurt tot 23u30.  Aansluitend rijden we goedgemutst naar huis.

Oh ja... de dresscode is Christmas Red en Snowy White.

RESERVEER TIJDIG - wij hebben slechts 30 tickets voor deze voorstelling.

Wanneer

zondag 26 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

VERVOER + TOEGANGSTICKET € 105,00
ENKEL VERVOER € 25,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving op rekening BE44 7330 5437 0045 (met vermelding van naam + Toppers)

Inclusief

Comfortabel en zorgeloos vervoer heen en terug met onze touringcar.  Geen parkeerproblemen en u wordt zo dicht mogelijk tot aan de ingang gebracht en opgehaald door onze sympathieke chauffeur.

Opstapplaatsen

14:00 BREE DE WILG
HAMONT Station
BOCHOLT Kerkplein
MAASEIK Cultureel Centrum
KINROOI Dorpsplein
Andere opstapplaats? Mail dominique@dewilg.be

Boek deze reis
algemene voorwaarden