STEMMEN ONDER DE STERREN

Rij met ons mee naar de Abdij van Villers, een opmerkelijke goed bewaard gebleven oude cisterciënzerabdij, maar ook een cultuurcentrum waar tal van evenementen plaatsvinden. Bijna 900 jaar geschiedenis in het groene hart van Waals-Brabant.

Stemmen Onder de Sterren vormt de perfecte symbiose tussen muziek en magie in een feeërieke panorama van 360°. De prachtige ruïnes en tuinen van de abdij vormen een fantastisch kader voor de zangkoren die er te gast zullen zijn. Onder de Sterren is bovendien het enige evenement dat u de gelegenheid geeft om de totaliteit van dit historisch juweeltje in een betoverend licht te bewonderen. Tijdens het promenadeconcert wordt zowel de volledige architectuur als de groene schatkamer eromheen op een indrukwekkende wijze onder de schijnwerpers geplaatst.

Zes vocale ensembles van wereldklasse met onderscheidende muziekstijlen geven het beste van henzelf in de meest opmerkelijke plekken van het historisch domein. Hier herhalen de artiesten de hele avond lang hun concerten van telkens 20 minuten. 

De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om op hun eigen ritme de verschillende zanggroepen te bewonderen terwijl ze genieten van hapjes en drank in de voorziene eet- en rustruimtes. 

Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandioze apotheose onder een prachtig vuurwerk.


Praktische informatie
Concept: promenadeconcert
Aanvang: 18u
Terugrit:  rond 23u30 na het vuurwerk.

Wanneer

zaterdag 26 augustus

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon voor vervoer + toegangticket € 60,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Inclusief

  • Comfortabel vervoer heen en terug
  • Toegang ticket

Opstapplaatsen

16:00 BREE DE WILG - gratis parking
16:45 LUMMEN Carpoolparking

Boek deze reis
algemene voorwaarden