NIEUWJAARSCONCERT ANDRE RIEU IN ANTWERPEN

André Rieu keert op 8 januari 2023 terug naar het Antwerpse Sportpaleis. De ‘Koning van de Wals’ brengt er met zijn Johan Strauss-orkest een gloednieuw repertoire van de mooiste melodieën.

In gedachten zien en horen we de vreugdesprongetjes van de duizenden André Rieu-fans nu de populaire dirigent en sterviolist met zijn Johan Strauss-orkest terugkeert naar het Antwerpse Sportpaleis. Rieu zet de traditie verder en pakt uit met een gloednieuw repertoire. Het programma bestaat uit de mooiste melodieën afkomstig uit bekende films, musicals en uit de wereld van opera en operette. 
De ‘Koning van de Wals’ is een meester in het bespelen van zijn publiek. Zoals de traditie het wil, zorgt hij met zijn orkest, de gastartiesten en stersolisten, het koor, de ballroomdansers en tal van andere verrassingen opnieuw voor een onvergetelijke avond.

Onze tickets categorie 1 zijn uitverkocht, maar we hebben nog prima tickets voor zitplaatsen in categorie 2 beschikbaar, in blok 117 van het Sportpaleis!  Reserveer snel voor dit populaire en indrukwekkende concert.

De voorstelling begint om 20u in het Sportpaleis. 

Wanneer

zondag 8 januari 2023

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon, ticket categorie 2 € 119,00

Na ontvangst van uw betaling wordt uw ticket gereserveerd.

Inclusief

  • Ticket zitplaats categorie 2
  • Comfortabel vervoer heen en terug

Opstapplaatsen

16:40 MAASEIK CC Achterolmen, Van Eycklaan
16:50 KINROOI Dorpsplein
17:00 BREE DE WILG parking

Boek deze reis
algemene voorwaarden