KERST MET ANDRE RIEU

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven na het daverende succes van afgelopen jaar wederom een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad. Het concert ‘Kerst in Maastricht 2024’ wordt ongetwijfeld het opnieuw meest romantische muziekevenement van het jaar! U kunt er bij zijn! 


PROGRAMMA
De deuren gaan 2 uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Kerstmarkt in typische Charles-Dickens sfeer. Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble. Je wordt begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor ons 3 uur durende concert.

Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige voorstelling. Het congrescentrum MECC in Maastricht is hiervoor omgetoverd tot een mooie concertzaal. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. 

Geniet van het Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen. Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer!

De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Feest mee en geniet van de sfeervolle kerstnummers, maar natuurlijk ook zijn meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een unieke beleving om niet te vergeten. 


AVONDVOORSTELLING
Het concert op vrijdag 20 december is een avondvoorstelling en begint om 20.00 uur.

Rond 18.00 uur arriveren we in Maastricht. Het concert vindt plaats in het congres/evenementencentrum MECC. U stapt uit op de parkeerplaats dichtbij het MECC. In de sfeervolle hal waar ook een aantal eetgelegenheden zijn opgebouwd is de kerstsfeer compleet. Vervolgens kunt u gaan genieten van het concert. Aanvang 20.00 uur. 

Uw entreebewijs met rij en stoelnummer ontvangt u van uw chauffeur. Na afloop van het concert (rond 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw uitstapplaats.

Wanneer

vrijdag 20 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Vervoer + zitplaats RANG 1 € 150,00

Geboekte tickets zijn niet terugbetaalbaar maar wel overdraagbaar.

Inclusief

  • Vervoer heen en terug met comfortabele touringcar
  • Zitplaats in MECC voor kerstconcert André Rieu Rang 1 

Opstapplaatsen

16:30 BREE parking De Wilg
16:50 KINROOI Dorpsplein
17:10 MAASEIK CC Achterolmen

Boek deze reis
algemene voorwaarden