KERST IN MAREDSOUS

Met een prachtige verlichte abdij, een schaatsbaan, een lekker restaurant en zo’n 60 kraampjes ben je in Maredsous verzekerd van een echte kerstsfeer. Als je een echte kerstfan bent, dan mag je deze markt zeker niet missen! 

Bij aankomst in de imposante Abdij van Maredsous word je verwelkomd met een kopje koffie en kerstgebak. Vervolgens heb je het voorrecht om met een gids de kerk, het klooster en de tuin van de monikken te ontdekken.  Aan de buitenkant ontdek je de bijgebouwen die deel uitmaken van het verleden en heden van een abdij alsook het kerkhofje. 

's Middags wordt het Kerstmenu geserveerd in het restaurant : aperitief / gegratineerde uiensoep met Maredsous / tartiflette / driekoningenbrood.

Na de lunch kan je vrij het sfeervolle kerstdorpje ontdekken met ambachtelijke producten.  Meer dan 60 chalets en tal van activiteiten worden aangeboden aan bezoekers.  Er is ook een overdekte schaatsbaan. Als afsluiter wordt u uitgenodigd in de voormalige kapel voor een degustatie van de huisgemaakte glühwein.

We vertrekken terug naar Limburg om 16u30.

Wanneer

zaterdag 17 december

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs volwassene € 77,00
Prijs kinderen 3 - 11 jaar € 50,00

Uw reservatie is pas definitief na online betaling of overschrijving van de volledige som op rekening nummer BE 44 7330 5437 0045.

Inclusief

  • verwelkoming met koffie en kerstgebak
  • bezoek aan de abdij met gids
  • lunch met aperitief, wijn en water
  • vrij bezoek aan het kerstdorpje
  • degustatie van de huisgemaakte glühwein in de voormalige kapel

Opstapplaatsen

7:30 BREE DE WILG, gratis parking
8:00 LANKLAAR Kerkplein

Boek deze reis
algemene voorwaarden