FLORIADE EXPO 2022

Dé wereldtuinbouwtentoonstelling in Nederland die om de 10 jaar plaats vindt.

We vertrekken in Bree om 7u30 naar Almere.  Ruime vrije tijd om te genieten van de natuur en de gastronomie.  Vertrek terug in Almere om 18u en aankomst in Bree omstreeks 20u30.

Waarom zou je meerijden?

Bij Floriade Expo 2022 kan je genieten van de cultuur, bloemen, planten en lokale innovaties van talloze landen? Van 26 landen is de deelname aan Floriade al officieel bevestigd, waaronder Qatar en Japan.

Een feest van groen
Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voedsel, energie en gezondheid onderzocht en toegepast, maar dat is nog niet alles. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo!

Internationale deelnemers
Ontdek landenpaviljoens op de Expo van Duitsland, Frankrijk, India, Indonesië, Japan, Nepal, China, Qatar,België, Luxemburg, Italië, en Nederland.

Kabelbaan
Zweef hoog boven het Floriade park in de kabelbaan en maak kennis met dit groene vervoersmiddel van de toekomst.  Dat prachtig uitzicht wil je meemaken.

Horeca en shopping
Bij diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen op de Expo kan je genieten van gezonde én lekkere snacks en maaltijden.

Wanneer

zaterdag 30 juli

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Prijs per persoon € 65,00

Inclusief

  • Comfortabel vervoer met onze touringcar
  • Inkomticket Floriade 2022
  • Een rit met de kabelbaan

Opstapplaatsen

7:30 MAASEIK CC Achterolmen, Van Eycklaan
7:40 KINROOI Dorpsplein
7:50 BREE DE WILG, Industrieterrein Kanaal Noord
8:00 BOCHOLT Kerkplein
8:10 HAMONT Stationsplein
8:25 PELT Leopoldlaan 154 (voormalige Aldi parking)

Boek deze reis