DAENS, de musical - extra datum

Van galopperende paarden tot vuurwerk en een 19de-eeuwse stoomtrein: Daens 2.0 is één en al spektakel. Tegelijk grijpt de musical naar de keel, met een verkrachtingsscène, stervende kinderen en pakkende zangpartijen. Het oordeel na de première in februari? Dat we trots mogen zijn met zo’n show op wereldniveau in Vlaanderen.

De grote meerwaarde zijn de bewegende tribunes en decors, een immens groot speelveld en indrukwekkend audiosysteem.  Dit zal zorgen voor een unieke, aangrijpende musicalervaring.  Peter Van de Velde zal de titelrol op zich nemen.  Verder nog Jo De Meyere, Free Souffriau en Jelle Cleymans.  

We vertrekken tijdig zodat u vooraf rustig kan genieten van de sfeer in de gezellige bars in de foyer.  Het spektakel duurt ongeveer 2 uur.  Omstreeks 19u30 rijden wij terug huiswaarts zodat we uiterlijk rond 21u30 in Bree terug zijn.

Wanneer

zaterdag 6 februari 2021

Boek deze reis
Boek deze reis

Prijzen

Vervoer + ticket CATEGORIE 3 € 70,00
Vervoer + ticket CATEGORIE 2 € 80,00
Vervoer + ticket CATEGORIE 1 € 90,00

Uw reservatie is pas definitief na betaling online of via bankoverschrijving op onze rekening nr BE44 7330 5437 0045 met vermelding van uw reservatienummer, naam en bestemming. 

Inclusief

  • Comfortabel vervoer heen en terug met onze touringcar en ervaren chauffeur
  • Zitplaats in uw gekozen categorie
  • Gratis veilige parkeerplaats voor uw wagen op ons terrein in Bree

Opstapplaatsen

14:00 BREE Industrieterrein Kanaal Noord 1433
Tijdstip volgt BOCHOLT Kerkplein
Tijdstip volgt HAMONT Station
Tijdstip volgt KINROOI Dorpsplein
Tijdstip volgt MAASEIK Cultureel Centrum

Boek deze reis
algemene voorwaarden