MOTORCROSS DER NATIES

Eénmaal per jaar is er de Motorcross der Naties, een wedstrijd voor landenteams.  In totaal doen 31 landen mee. De Motocross of Nations, of MXoN, vormt een voor motorcrossfans zeldzame krachtmeting tussen de vers gekroonde kampioenen uit het wereldkampioenschap en de supersterren uit een ander groot motorcrossland, de Verenigde Staten. Sinds 2013 doen er gemiddeld 40 verschillende landen mee met een afvaardiging van elk drie rijders. Frankrijk won de laatste vier MXoN-evenementen. In 2016 eindigde Nederland ten koste van België (vierde) voor het eerst in 15 jaar op het MXoN podium en herhaalde die podiumklassering een jaar later tijdens de MXoN in Engeland. De meest succesvolle landen in de geschiedenis van de MXoN zijn Groot-Brittannië, België en de Verenigde Staten.  

Wil je genieten van de acties van 's werelds beste motorcrossers tijdens de Monster Energy FIM Motocross of Nations op het legendarische TT Circuit Assen? 

De toegangskaart geeft je toegang tot alle tribunes en via de tunnel onder de tribune kunt u rondom de gehele motorcrossbaan lopen. Op deze zondag zie je de beste teams tijdens de beslissende races waarin de punten echt verdeeld worden.  Zal België op het podium staan na de laatste race? Rij met ons mee!

Bovendien heeft u toegang tot het Paddock, waar u oog in oog kan staan met de teams en hun rijders!

Terugreis in overleg... want als de Belgen op het podium staan, trakteren we op een Belgische pint!

Inclusief

  • Vervoer heen en terug in onze comfortabele touringcar
  • Toegangsticket mét Paddock uitbreiding

Opstapplaatsen

6:00 Bree Industrieterrein Kanaal Noord 1433
6:15 Meeuwen-Gruitrode Kerkplein
6:30 Hechtel-Eksel Peerderbaan 135
6:40 Lommel Luikersteenweg 626 (De Hutten)

algemene voorwaarden