vrijdag 31 juli 10:52

Uw tickets voor DAENS, de musical

Een boodschap van Gert Verhulst & Hans Bourlon

Beste bezoeker,

U bent in het bezit van tickets voor Daens, de Musical, een voorstelling die helaas uitgesteld is. Toen we in maart de eerste shows verschoven, was dat met het idee dat we die 25 shows ten laatste in augustus zouden inhalen. De pandemie besliste daar anders over.

Ondertussen zijn we bijna 5 maanden verder en ziet het er niet naar uit dat we binnen enkele weken de deuren van het Pop-Up Theater weer kunnen openen. Het spreekt voor zich dat de volksgezondheid op de eerste plaats komt en wij dus achter de maatregelen staan die de overheid ons oplegt. Toch is het met pijn in het hart dat we u ook vandaag nog niet kunnen vertellen wanneer we u mogen verwelkomen.

Uiteraard hebben we in de afgelopen maanden bekeken of we onze voorstelling ook kunnen brengen voor een veel kleiner publiek. De uitkomst daarvan is helaas negatief. Met bijna 100 mensen op de scène, enkele tientallen medewerkers achter de schermen en een groot arsenaal aan technisch materiaal, vraagt deze voorstelling veel publiek in de zaal. Net dat is wat vandaag niet mogelijk is.

We steken niet onder stoelen of banken dat Studio100 als gevolg van de pandemie in de hoek zit waar de klappen vallen. Gelukkig is Studio100 een gezond bedrijf dat nauwgezet gemanaged wordt waardoor niks aan onze aandacht ontsnapt. Met het vertrouwen van onze partners en de nodige maatregelen op zak, liggen de plannen klaar om u, van zodra het kan, met open armen te ontvangen. Als dat moment is aangebroken zullen we u uiteraard onmiddellijk contacteren.

Studio100 draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en we vinden het dan ook belangrijk om u voldoende te informeren over hoe wij uw reservering opnieuw zullen inplannen. Zodra we groen licht krijgen van de overheid, plannen we elke show opnieuw in. Als duidelijk is wanneer de show ingepland is waarvoor u reserveerde, ontvangt u dat voorstel van ons. Valt die datum slecht voor u? Dan krijgt u uiteraard de mogelijkheid om een andere datum te prikken. Onze teams zullen klaar staan om al uw vragen te beantwoorden zodat uw bezoek een moment wordt om niet te vergeten.

Omdat ons Live Entertainment team al 5 maanden in de startblokken staat maar het startschot uit blijft, hebben we beslist het team in augustus een maand rust te gunnen. Tijd om de batterijen op te laden zodat iedereen daarna weer met frisse moed aan de slag kan gaan. Dat betekent ook dat we in augustus niet bereikbaar zijn om uw vragen rond uw reservering te beantwoorden. We hopen dat u begrip kan opbrengen voor deze keuze. Niet getreurd, in september staan we weer helemaal voor u klaar.

Het zijn bijzondere tijden die iedereen voor moeilijke uitdagingen stelt maar het staat als een paal boven water dat wij doorgaan met het vertellen van verhalen die mensen raken en inspireren. Zowel op het grote en kleine scherm, als live op de planken. Dat is wat we al bijna 25 jaar doen en dat is ook wat we zullen blijven doen. Geen virus houdt ons tegen.

We willen u graag oprecht danken voor uw geduld en kijken reikhalzend uit naar het vervolg van het verhaal dat we gestart zijn. Wij zijn er klaar voor, hopelijk u straks ook.
 
Gert Verhulst & Hans Bourlon